Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova

VIDEO | Atmosferă complicată la Craiova! Vătăjelu: "E clar că toată lumea e supărată"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977717/3/dsc-4316.jpg

Universitatea Craiova pierde din nou teren în faţa echipelor FCSB şi CFR Cluj, după remiza cu Academica Clinceni, scor 0-0, în direct pe Look Sport. Fundaşul Bogdan Vătăjelu a declarat că atmosfera la echipă nu este bună, dar noul antrenor poate aduce schimbarea mult aşteptată.

Craiova are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Casa Liga 1, dar 7 dintre acestea au fost rezultate de egalitate.

Academica Clinceni era pe val după victoria cu FCSB, dar a jucat mai slab în faţa Craiovei. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2 pentru echipa din Bănie.

În repriza a doua, oaspeţii au părut obosiţi, în condiţiile în care veneau după meciul din Cupă cu FC Botoşani, disputat pe un teren acoperit cu zăpadă.

"E clar că e dezamăgire mare. Ne aşteptam să vină a patra victorie. A fost un teren destul de greu, o echipă care s-a apărat foarte bine şi n-am reuşit să-i desfacem. Sigur, antrenorul a venit doar de o săptămână, n-am avut foarte mult timp să lucrăm tactic. Vom avea mult mai mult timp pentru a pune lucrurile la punct.

Am jucat ultimele trei meciuri, poate că Mister (n.a. – Marinos Ouzounidis) a vrut să odihnească unii jucătorii. Asta e, aşa doreşte dânsul, sunt la dispoziţia lui, încercăm să ne facem treaba când intrăm. Clar nu e la fel ca în partea stângă, dar cred că m-am descurcat destul de bine în partea dreaptă.

Nu-ţi pică bine aceste egaluri, vrem să fim aproape de FCSB şi CFR. E clar că toată lumea e supărată. Antrenorul ne-a spus să fim calmi, liniştiţi, însă trebuie să lăsăm deoparte ce a fost şi să ne gândim la meciul cu Hermannstadt, să ne îmbunătăţim de la zi la zi", a spus Bogdan Vătăjelu, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977717/2/clasament-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele