Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

VIDEO | ”Avem o echipă bună, care aleargă şi devine ca o familie”. Stoican a venit cu un suflu nou la Botoşani

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21025338/2/panduriicsro-1.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a XXVI-a din Superligă. Covăsnenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Cristiano Bergodi a declarat că este un punct important, în contextul în care echipa sa a rămas în zece oameni încă din startul reprizei secunde.

Flavius Stoican a declarat că echipa sa a făcut o partidă bună şi e mulţumit de faptul că s-a creat o simbioză în rândul lotului, care devine ca o familie.

 

"Un meci bun, o atitudine corectă, am întâlnit o echipă cu jucători buni, care îşi merită locul în clasament. Cred că am fost echipa care a presat pe finalul jocului.

E important că am revenit de la 0-1 şi am egalat printr-un gol frumos. Un rezultat normal, după ce s-a văzut pe teren. Ne doream mult victoria, am avut ocazii, dar am întâlnit un adversar destul de bun.

Avem o echipă bună, care aleargă şi devine ca o familie. E important să credem în şansele noastre pentru că putem pune probleme atât timp cât baza noastră este determinarea",
a explicat Stoican, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele