Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | "Avem tinereţea, entuziasmul şi valoarea jucătorilor de partea noastră". Toni Petrea, despre FCSB - FC Argeş şi avantajele echipei sale în lupta cu CFR

FCSB Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email


Victoria clară cu FC Argeş, 4-0 pe Arena Naţională, nu-l entuziasmează foarte tare pe Toni Petrea. Antrenorul FCSB-ului e mulţumit de joc, dar ştie că deplasarea de la Craiova, de duminică, e decisivă în tentativa de a câştiga primul titlu din Casa Liga 1 după şapte ani de pauză ai clubului lui Becali.
Întrebat care ar fi avantajul FCSB-ului în lupta cu CFR, Petrea nu s-a sfiit să evidenţieze valoarea jucătorilor săi, dar şi tinereţea şi entuziasmul:
 
"Nu se pune problema de aşa ceva (n. red - despre un conflict între Coman şi Olaru). Mingea i-a venit bine lui Darius, bine că a ieşit aşa. Coman îşi doreşte să marcheze, a avut câteva ocazii. Dar evoluţia lui a fost bună. Ne-am propus să câştigăm acest meci. 1-0, 2-0...nu contează! Mă bucură faptul că am marcat mai multe goluri, asta înseamnă că mesajele pe care le-am transmis s-au văzut şi au înţeles ceea ce le-am transmis.
 
Un meci important cu Craiova, aşa cum au fost toate. O partidă dificilă, cu un adversar care vine din urmă şi a câştigat pe linie în ultima perioadă. Sper să arătăm bine, aşa cum am arătat în această seară şi să câştigăm din campionat. Nu putem să spunem ce desfăşurare a jocului va fi. Cert e că suntem două echipe ofensive, cărora le place să joace, să construiască şi să-şi creeze ocazii de poartă. Vom vedea care echipă va fi mai inspirată şi mai norocoasă.
 
Pentru publicul neutru cred că e o luptă frumoasă, deschisă, nu ştiu să mai fi fost aşa de când e play-off-ul. FCSB stă bine la capitolul maturitate. Glumesc! Avem tinereţea, entuziasmul şi valoarea jucătorilor de partea noastră. Încercăm să ajungem la un nivel de maturitate. Nu mă interesează care echipă e mai în formă. Acum joci un meci foarte bine, apoi ai o evoluţie mai puţin satisfăcătoare. Nu contează care e cea mai în formă echipă, contează şi starea de moment, pentru că fotbalul e imprevizibil şi nu ştii ce se poate întâmpla", a spus fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele