Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO ǀ ”Balaur” cu FCSB! CS Mioveni a ţinut piept vicecampioanei şi a scos o remiză, scor 1-1

FCSB Publicat pe 19 feb 2022
mail-share icon Email

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1. Au marcat Edjouma (7) pentru FCSB şi Balaur (45+1) pentru Mioveni.

FCSB a început tare, dar, chiar dacă a deschis repede scorul în meciul de la Mioveni, a avut mari probleme pe faza de atac. A avut posesia, gazdele cedând iniţiativa destul de uşor, însă Tănase & Co. nu au fost lucizi la finalizare. Vicecampioana a primit gol în minutul unu al prelungirilor din prima parte, însă în partea a doua nu a reuşit mare lucru.

A presat, însă nici în ultimele 45 de minute nu s-a simţit confortabil la finalizare. O ratare uriaşă a fost consemnată pe final, când mai mulţi jucători ai oaspeţilor au lovit bara şi nu au putut marca din careul mic, într-o apărare disperată a Mioveniului.

Echipele utilizate:

  • CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Al. Iacob, Balaur – Rădescu (Blănaru ’88), Dumitriu, Vereş (Panait ’66), Burnea (Şerbănică ’73) – Dat (Mitrea ’73), Rusu, Buziuc (Raicea ’65). Antrenor: Alex Pelici
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Ov. Popescu ’54), Vinicius, I. Cristea, Şerban (V. Gheorghe ’46) – Olaru, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, Ianis Stoica (Burlacu ’70), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Meciul în format live-text + video

CS Mioveni – FCSB 1-1 (Balaur 45+1 / Edjouma 7) 

Echipele de start:

  • CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Al. Iacob, Balaur – Rădescu, Dumitriu, Vereş, Burnea – Dat, Rusu, Buziuc.
    Rezerve: Sima, Şerbănică, Panait, Sanoh, Raicea, Coşereanu, Mitrea, Blănaru, Tomczyk.
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Şerban – Olaru, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, Ianis Stoica, Oct. Popescu.
    Rezerve: Târnovanu, A. Miron, Şut, Dumiter, Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă.

Min. 90+6: Final de meci, 1-1! 

Min. 90+5: Octavian Popescu încearcă o execuţie în stilul lui Gică Hagi în meciul cu Columbia, dar şutul său se duce puţin pe lângă poarta lui Iustin Popescu.  

Min. 82: Ocazie monumentală! FCSB ratează incredibil, mingea e blocată de două ori de jucătorii Mioveniului pe linia porţii.

Min. 66: Nimic nu îi iese FCSB-ului. Nimeni nu încearcă să ia acţiune individuală, să scoată om din joc şi să facă spaţii. Balonul e plimbat de pe o parte pe alta.

Min. 60: FCSB arată rău pe faza de atac. Mioveni îi cedează posesia, dar vicecampioana nu are soluţii.

Min 46: Începe partea secundă! 

Min. 45+2: Final de primă parte! 

Min. 45+1: GOOOL CS Mioveni! Balaur restabileşte egalitatea tot în urma unei faze fixe, după o inexactitate în apărarea FCSB-ului.

Min. 37: Ce şansă pentru Mioveni! Garutti loveşte transversala cu genunchiul, în urma unui corner.

Min. 30: FCSB presează, dar are probleme în a finaliza acţiunile. Atacurile eşuează în preajma careului Mioveniului. Multe faze fixe care nu aduc nimic, iar elementul surpriză se vede la fiecare atac.

Min. 15: FCSB continuă să preseze, CS Mioveni iese cu greu din propria jumătate. Bucureştenii, periculoşi şi la faze fixe, cât şi la acţiuni poziţionale.

Min. 7: GOOOL FCSB! Edjouma marchează pentru 1-0, în urma unei faze fixe. Fotbalistul luat de la FC Botoşani, reuşită cu capul. Bucureştenii presează din startul partidei, iar golul cade. Lovitura liberă, executată de Fl. Tănase, prelungită cu capul de Vinicius.

Min.1: Începe partida! 


LIVE VIDEO ǀ CS Mioveni – FCSB se joacă de la 19:55, în direct la Look Sport+. Echipele probabile

La şase puncte distanţă de lidera şi rivala CFR Cluj, FCSB nu îşi permite vreun pas greşit în duelul pentru titlul de campioană pe terenul unei formaţii angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cum Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni par deja retrogradate din cauza problemelor financiare, CS Mioveni îşi continuă întrecerea de la distanţă cu FC ”U” Craiova pentru evitarea barajului de supravieţuire în Casa Liga 1, contra formaţiilor de pe locurile patru şi trei ale eşalonului secund.  O victorie surprinzătoare pentru elevii lui Alex Pelici ar reprezenta depăşirea oltenilor în clasament cu trei puncte. Aceştia şi-au disputat deja meciul din etapă (remiza pe teren propriu, 1-1, cu UTA).

În meciul tur, FCSB s-a impus la scor de neprezentare. Florin Tănase din penalty, Andrei Dumiter şi Claudiu Keşeru au semnat reuşitele ”roş-albaştrilor”.

Echipele probabile:

  • CS MIOVENI (3-4-3): Popescu - Iacob, Balaur, Garutti - Şerbănică, Panait, Dumitriu, Rădescu - Buziuc, Rusu, Blănaru
  • Rezerve: Preda Cierpka, Burnea, Toma, Vereş, Coşereanu, Sanoh, Tomczyk, Dat 
  • Absenţi: Scarlatache, Oancea (suspendaţi), Ducan, Toma (fără drept de joc)
  • Antrenor: Alex Pelici
  •  
  • FCSB: Vlad - Achim, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Edjouma, Tănase - Gheorghe, Stoica, Popescu 
  • Rezerve: Straton, Creţu, Miron, Şut, Coman, Dumiter, Oaidă, Keşeru, Cordea 
  • Absent: Panţâru (accidentat)
  • Antrenor: Toni Petrea

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele