adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

VIDEO | Banciu a identificat antrenorul perfect pentru FCSB. ”Se duce şi la biserică dacă îi zice Gigi”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2022
mail-share icon Email

Paris Saint-Germain a încheiat ”telenovela” Mbappe, după ce a anunţat oficial că atacantul francez a semnat prelungirea contractului pe încă 3 ani, dar e pe cale să dea, din nou peste cap lumea fotbalului.

Mai multe surse anunţă că tehnicianul Mauricio Pochettino va părăsi campioana Franţei în această vară. În cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive, Radu Banciu a explicat cu mult umor că antrenorul argentinian ar avea loc cu succes la FCSB.

”Este un om de paie absolut, ar fi bun să vină la FCSB. Să îl hingherească Gigi (n.r. Becali). Ăsta se duce şi la Biserică dacă îi zice Gigi. Plus că la PSG nu are timp să antreneze, probabil Mbappe a intervenit în favoarea lui şi a spus că e băiat bun... El 80% avea treburi administrative”, a comentat cu umor Banciu.

Pochettino, în vârstă de 50 de ani, şi-a început cariera de antrenor la Espanyol Barcelona (2009-2012), ultimul său club ca jucător.

El a mai antrenat pe Southampton (2013-2014), Tottenham (2014-2019) şi PSG, din 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele