Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Banciu despre faptul că presa l-a anunţat mort pe Mino Raiola. ”Când primeşti o ştire din Italia că a murit cineva, e clar că e viu”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20688604/1/banciu-1.jpg

Presa internaţională a vuit joi la prânz despre decesul lui Mino Raiola. Celebrul impresar din fericire este în viaţă, dar din păcate este în stare gravă. Radu Banciu a comentat această eroare într-un mod satiric.

  • Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu e LIVE pe Prima Sport şi www.PrimaPlay.ro, de luni până vineri, de la 17:00!

”Este finalmente doar cu un picior în groapă Mino Raiola, marele cămătar devenit impresar, practic cel mai mare din zilele noastre. Anunţat mort de către amatorii jurnalişti italieni.

Berea, soldaţi şi jurnalismul sunt cele trei ingrediente nasoale pentru Italia, nu au ştiut să se lupte de la dispariţia Imperiului Roman. Au cea mai slabă bere din toate timpurile şi cei mai slabi jurnalişti din istorie.

Când primeşti o ştire din Italia că a murit cineva, e clar că e viu. Ştirea are un caracter pozitiv. Mino Raiola este doar cu un picior în gropă, într-un spital de lux din Milano, unde îşi facea de 4 luni veacul, din cauza unor complicaţii la plămâni. Avea o boală care data dinaintea covidului şi probabil accentuată de pandemie, cum bine ştim, orice cretin de pe planetă nu socotea că această pandemie să existe.

Credea doar în şpăgi, blaturi şi în sume falsificate, spălare de bani. Cel mai mare impresar al zilelelor noastre, născut în Nordul Italiei. Un ţăran, devenit apoi un cocalar. A avut o ascensiune de tipul Giovanni Becali, era cel mai burtos dintre marii impresari ai lumii. Era considerat al patrulea cel mai influent impresar, aici incluzând toate domeniile, nu doar sportul. Câştiga între 80 şi 200 de milioane de euro pe an.

Impresaria marile vedete, în special pe Zlatan Ibrahimovic, pe care îl considera cel mai bun fotbalist din toate timpurile”
, a spus Banciu.

În 2020, Forbes îl plasa pe Raiola pe locul 4 în topul impresarilor din sport, cu o avere de 84,7 milioane de dolari şi contracte în valoare de 847,7 milioane de dolari. Primele trei poziţii erau ocupate de Scott Boras (baseball – contracte de 3,2 miliarde de dolari, avere de 161,1 milioane de dolari), Jonathan Barnett (fotbal – contracte de 1,4 miliarde de dolari, avede de 142,3 milioane de dolari) şi Jorge Mendes (fotbal – contracte de un miliard de dolari, avere de 104 milioane de dolari).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele