Ultima oră
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare
Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său” Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său”

VIDEO ǀ Bannere de protest deasupra Etihad în timpul meciului echipei Manchester City

Manchester City Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21398837/1/banne-tw.jpg

Un banner pe care scria "Premier League = Coruptă" a fost purtat de un avion în semn de protest în zona de deasupra stadionului Etihad sâmbătă, în timpul meciului dintre Manchester City şi Liverpool (1-1), relatează Reuters.

Grupul de suporteri ”Everton 1878s” a postat pe Twitter o înregistrare video cu bannerul înainte ca avionul să îşi ia zborul. Bannerul a fost fluturat după ce clubul din Merseyside a primit săptămâna trecută o penalizare de 10 puncte pentru că a încălcat regulile de rentabilitate şi sustenabilitate din Premier League.

Sancţiunea a făcut ca echipa să coboare de pe locul 14 în clasament şi să intre în zona retrogradării, decizie care a zguduit campionatul. City se confruntă cu 115 acuzaţii pentru încălcarea regulilor financiare ale ligii.

Bannerul, care a trecut peste stadion în a doua repriză, a fost al doilea afişat pe cerul de deasupra arenei în timpul meciului.

Anterior, un avion a zburat cu un banner al grupului pentru drepturile omului Amnesty International pe care scria "EAU: Eliberaţi-l pe Ahmed Mansoor". 

Activistul a fost încarcerat în 2018 pentru 10 ani în Emiratele Arabe Unite. Proprietarul clubului Manchester City, şeicul Mansour, este vicepreşedinte şi viceprim-ministru al Emiratelor Arabe Unite.

"Libertatea de exprimare este un drept al omului", a precizat Amnesty International într-un comunicat. "Ahmed nu ar trebui să petreacă nici măcar o zi în plus în spatele gratiilor. Cereţi-i ambasadorului Emiratelor Arabe Unite să ajute la asigurarea eliberării sale imediate".

Suporterii lui Everton, între timp, plănuiesc mai multe proteste duminică, atunci când vor primi pe Goodison Park pe Manchester United. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele