Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Barcelona – Almeria 2-0. Catalanii se impun şi trec provizoriu pe prima poziţie în LaLiga. Pique şi-a luat la revedere de la fanii de pe ”Camp Nou”

Barcelona Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20909821/12/profimedia-0735483207.jpg

FC Barcelona a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa Almeria, scor 2-0, în etapa a 13-a din La Liga. A fost meciul de retragere pentru internaţionalul spaniol Gerard Pique.

FC Barcelona a început meciul cu stângul, Lewandowski ratând un penalti în minutul 7.

Golurile au venit în repriza secundă, de la Dembele şi de Jong, iar momentul de apogeu al meciului a fost cel din minutul 85, când Gerard Pique a fost salutat de un întreg stadion atunci când a ieşit de pe teren, înlocuit cu Andreas Christensen.

Barcelona – Almeria, 2-0 (Dembele O. 48', de Jong F. 62')

Echipele de start:

  • Barcelona: Ter Stegen - Balde, Pique, Alonso, Alba - Pedri, Busquets, De Jong - Dembele, Lewandowski, Torres
  • Rezerve: Bellerin, Casado, Christiensen, Fati, Garcia, Gavi, Pena, Raphinha, Riad, Tenas, Torre
  •  
  • Almeria: Martinez - Mendes, Kaiky, Ely, Chumi, Akieme - Robertone, Melero, Costa - Leo Baptistao, Ramazani
  • Rezerve: Babic, Centelles, De La Hoz, Eguauras, Embarba, Lazaro, D. Lazaro, Portillo, Pozo, Puigmal, Sousa, Toure

Min. 90+5: Final de partidă!

Min. 84: Pique este înlocuit de Christensen şi are loc un moment emoţionant pentru funadaşul Barcelonei, care a jucat ultimul său meci pentru echipa catalană pe Camp Nou.

Min. 62: GOL marcat de Barcelona, Jordi Alba centrează excelent în careu, Ansu Fati dă în portar, însă Frenkie de Jong trimite mingea în poartă.

Min. 48: GOL marcat de Barcelona, Dembele primeşte o pasă excelentă de la Busquets, ia acţiunea pe cont propriu şi reuşeşte să deschidă scorul.

Min. 46: A început partida!

Min. 45+2: Final de primă repirză!

Min. 40: Ocazie imensă pentru Barcelona, Torres îl găseşte excelent pe Dembele în careu, dar lovitura de cap a francezului este parată de portartul Almeriei. 

Min. 30: Ocazie mare şi pentru Barcelona, de Jong îl găseşte foarte bine pe Ferran Torres, dar şutul trimis de el este scos de pe linia porţii de apărătorul Almeriei.

Min. 29: Ocazie mare pentru Almeria, Ramazni anticipează pasa lui Frenkie de Jong şi scapă înspre poarta Barcelonei, dar ter Stegen îşi salvează echipa.

Min. 7: Robert Lewandowski ratează penalty-ul, polonezul a trimis în bara din stânga porţii şi mingea a ieşit în afara terenului.

Min. 6: Barcelona cere penaty la un henţ în careu, iar arbitrul acordă lovitură de la 11 metri, după ce a consultat VAR-ul.

Min. 1: A început partida!

Momentul special pentru Pique

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Chiar dacă au fost eliminaţi pentru al doilea an consecutiv din grupele Champions League şi au pierdut El Clasico pe Santiago Bernabeu (3-1), catalanii se află cu şanse reale în lupta pentru titlu. Barcelona a strâns 31 de puncte, la doar o ”lungime” distanţă de lidera Real Madrid.

De cealaltă parte, Almeria ocupă locul 13 în clasament cu fix 13 puncte, cu doar 3 ”lungimi” avans faţă de Sevilla, situată pe a 18-a poziţie, retrogradabilă.

Programul transmisiunilor de weekend din La Liga

Vineri, 4 octombrie

  • 22:00: Girona - Athletic Bilbao, live la Prima Sport 4;

Sâmbătă, 5 octombrie

  • 15:00: Getafe – Cadiz, live la Prima Sport 4;
  • 19:30: Celta Vigo – Osasuna, în direct pe Prima Sport PPV4 (în reţeaua Vodafone);
  • 22:00: Barcelona – Almeria, live la Prima Sport 3;

De asemenea, sâmbătă, de la 17:15, se joacă Valladolid – Elche.

Duminică, 6 octombrie

  • 15:00: Atletico Madrid – Espanyol, live la Prima Sport 4;
  • 17:15: Real Sociedad – Valencia, live la Prima Sport 4;
  • 19:30: Villarreal – Mallorca, live la Prima Sport 4;
  • 22:00: Betis – Sevilla, live la Prima Sport 4;

Luni, 7 octombrie

  • 22:00: Rayo Vallecano - Real Madrid, live la Prima Sport 3 & Prima 4K.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele