Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Barcelona – Real Madrid 2-3! ”Galacticii” înving ”extratereştrii” şi se califică în finala Supercupei Spaniei

Fotbal Internațional Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20545234/5/profimedia-0652357856.jpg

Real Madrid a învins Barcelona, scor 3-2, şi s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, în direct la Look Sport, unde va întâlni câştigătoarea dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Învingătorii au marcat prin Vinicius Junior 25‘, Benzema 72‘ şi Valverde 98‘. Pentru catalani au înscris De Jong 42‘ şi Fati 83‘.

În a doua semifinală se întâlnesc Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, joi, tot la Riad. Finala este programată duminică.

FC Barcelona şi Athletic Bilbao sunt finalistele ediţiei 2020-2021 a Cupei Spaniei, câştigată de catalani, iar Atletico Madrid şi Real Madrid sunt campioana en titre din LaLiga, respectiv locul doi în ediţia trecută a campionatului spaniol.

Barcelona – Real Madrid 2-3 (L. De Jong 42, Ansu Fati 83 / Vinicius 25, Benzema 72, Valverde 98)

Echipele de start:

  • FC Barcelona: Ter Stegen - Alves, Araujo, Pique, Alba - F. De Jong, Busquets, Gavi - F. Torres, L. De Jong, Dembele
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Min. 120 + 2: Fluier final! Real Madrid se califică în finala Supercupei Spaniei, după o victorie cu 3-2 în faţa marii rivale Barcelona. 

Min. 120 + 1: Ocazie mare pentru Real Madrid de a închide meciul! Deşi este lăsat de Benzema singur cu portarul, Rodrygo ratează incredibil. 

Min. 110: Schimbare şi la Barcelona: iese Ezzalzouli, intră Jutgla. 

Min. 110: Schimbare la Real Madrid: Camavinga îl înlocuieşte pe Vinicius. 

Min. 109: Ocazie pentru Barcelona! Ezzalzouli şutează periculos de la marginea careului madrilenilor. 

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri!

Min. 105: La finalul primei reprize de prelungiri Real Madrid conduce Barcelona cu 3-2!

Min. 101: Ocazie pentru Barcelona! Courtois respinge eroic cele două şuturi trimise de Busquets şi Dembele. 

Min. 99: Valverde vede cartonaşul galben pentru că şi-a dat jos tricoul la gol. 

Min. 98: GOL Real Madrid! Valverde finalizează contraatactul ”galacticilor” pe sub Araujo şi îi aduce pentru a treia oară în avantaj pe ”albi”. Rodrygo a centrat în careu, Vinicius a sărit pe sub minge, iar balonul a ajuns la mijlocaşul uruguayan. Şi Karim Benzema stătea la pândă.

Min. 93: Şansă pentru Barcelona! Ezzalzouli încearcă să îl învingă pe Courtois cu o lovitură de cap la colţul lung. Mingea trece pe lângă poartă. 

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri. Schimbare la Real Madrid: iese Dani Carvajal, intră Lucas Vazquez. 

Min. 90 + 3: Meciul se termină 2-2! Vor fi prelungiri. 

Min. 87: Intervenţia lui Nacho o salvează pe Real Madrid de la un gol de 3-2. 

Min. 86: Ocazie mare pentru Barcelona! Courtois îl blochează incredibil pe Dembele. 

Min. 83: GOL Barcelona! Ansu Fati transformă cu capul centrarea de gol trimisă de Jordi Alba şi aduce astfel egalarea pentru catalani. 

Min. 82: Schimbare la Real Madrid: în locul lui Modric intră Valverde. 

Min. 78: Schimbare dublă la Barcelona: Depay în locul lui Gavi şi Nico în locul lui Alves. 

Min. 75: Casemiro vede cartonaşul galben pentru un fault la Gavi. 

Min. 72: GOL Real Madrid! Benzema şutează, ter Stegen are o intervenţie foarte bună. Mingea ajunge la Carvajal, care centrează în forţă. Portarul Barcelonei deviază centrarea apărătorului dreapta până la Benzema. Vârful francez are prezenţă de spirit şi marchează. 

Min. 69: Bară Real Madrid! Karim Benzema este foarte aproape să îi readucă pe madrileni în avantaj. 

Min. 68: Schimbare la Real Madrid: intră Rodrygo în locul lui Asensio. 

Min. 66: Schimbare la Barcelona: intră Ansu Fati, iese Luuk de Jong. 

Min. 54: Ocazie pentru Barcelona! Dembele trimite din voleu, din lateral stânga, la aproximativ un metru de bara de la colţul lung a porţii Realului. 

Min. 51: Dani Alves vede cartonaşul galben pentru un fault la Vinicius. 

Min. 50: Ocazie mare pentru Barcelona! Luuk de Jong intervine pe direcţia balonului şutat de Dembele şi este foarte aproape să îşi treacă în cont dubla cu capul. 

Min. 49: Ocazie pentru Barcelona! Şutul lui Pedri, de la aproximativ 21 de metri, central, se duce un pic pe lânga poarta lui Courtois. 

Min. 47: Şansă pentru Barcelona! Şutul lui Dembele din poziţie bună, din careu, se duce mult peste poarta lui Courtois. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la Barcelona: intră Ezzalzouli, iese Torres; intră Pedri, iese Frenkie de Jong. 

Min. 45: La pauză scorul în El Clasico este 1-1!

Min. 42: GOL Barcelona! Dembele centrează în careu, Militao degajează în Luuk de Jong, iar din atacantul catalanilor mingea intră în poarta lui Courtois, lovind bara înainte de a depăşi linia porţii. 

Min. 39: Şansă pentru Real Madrid! Şutul lui Asensio este prins în doi timpi de ter Stegen. 

Min. 34: Şansă pentru Barcelona! Şutul lui Dembele de la marginea careului ”galacticilor” este imprecis. 

Min. 32: Ocazie pentru Barcelona! De data aceasta De Jong reia mai bine cu capul, însă Courtois are o intervenţie sigură. 

Min. 29: Ocazie pentru Barcelona! Lovitura de cap a lui De Jong este prinsă fără emoţii de Courtois, deşi faza a fost periculoasă. 

Min. 25: GOL Real Madrid! Vinicius îl execută cu sânge rece, cu stângul, pe ter Stegen. Benzema a recuperat balonul de la Busquets, i-a pasat lui Modric. Croatul i-a întors balonul francezului, care l-a găsit demarcat pe brazilian cu o pasă de efect. 

Min. 23: Ferran Torres (Barcelona) vede cartonaşul galben pentru o ţinere de tricou la Mendy. Este primul avertisment din El Clasico. 

Min. 19: Ocazie pentru Real Madrid! Galacticii pornesc pe un contraatac fulger, finalizat cu şutul lui Asensio din interiorul careului, un pic pe lângă ţintă. 

Min. 12: Ocazie pentru Real Madrid! Modric îl găseşte pe Vinicius. Brazilianul aleargă şi ajunge în situaţie de gol, însă execuţia sa de la marginea careului se opreşte în braţele lui ter Stegen.

Min. 8: Şansă pentru Real! Vincius îi pasează lui Asensio. Spaniolul trage de la aproximativ 23 de metri, poziţie centrală, peste poarta apărată de ter Stegen. 

Min. 3: Şansă pentru Real! Marco Asensio îi pasează lui Karim Benzema, însă şutul francezului din stânga atacului ”albilor” se duce mult pe lângă poartă. 

Min. 1: A început meciul!


Real Madrid şi Barcelona se înfruntă miercuri, într-un nou episod al rivalităţii dintre cele două mari forţe ale Spaniei.

Ambele echipe au probleme de lot înainte meciului de miercuri. Carvajal şi Diaz au probleme musculare, Bale acuză în continuare o accidentare la spate, iar Jovic are COVID-19.

De cealaltă parte, Xavi are bătăi de cap şi mai mari. Araujo are o accidentare la mână, Braithwaite este indisponibil din cauza unei accidentări la genunchi, în timp ce de Jong are probleme la gambă.

Pe lista jucătorilor indisponibili se află şi Garcia (accidentare coapsă), Roberto (probleme la muşchi) şi Wague (probleme cu tendonul). Abia transiferat la echipă, Torres a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar Demir are probleme stomacale. 

Învingătoarea din derby va înfrunta în mare finală câştigătoarea din cealaltă semifinală, Atletico Madrid – Athletic Bilbao, care se joacă joi, de la aceeaşi oră.

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri