Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Barcelona, victorie la limită cu Getafe. Catalanii s-au impus cu 1-0

La Liga Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20989311/2/barca.jpg

Barcelona a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Getafe, în etapa a18-a din La Liga

Pedri a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 35, şi Barcelona îşi consolidează primul loc în clasament. Are 44 de puncte, cu şase mai mult decât Real Madrid şi Real Sociedad.

Tot duminică s-au mai disputat, în etapa a 18-a din La Liga, meciurile Villarreal – Girona 1-0 şi Elche – Osasuna 1-1.

Golul lui Pedri 


Informaţii înainte de meci 

Barcelona revine cu picioarele pe pământ după victoria „stelară” obţinută duminica trecută, 3-1 cu marea rivală Real, rezultat care i-a adus a 14-a Supercupă. Acesta e primul trofeu pentru Xavi Hernandez, dar fanii „blaugrana” speră că este doar începutul unei noi perioade, după declinul din ultimii ani.

Între cele două momente - victoria din Supercupa Spaniei cu Real Madrid şi meciul de astăzi cu Getafe - catalanii s-au impus fără nicio emoţie, scor 5-0, în optimile Cupei Regelui, pe terenul celor de la AD Ceuta, echipă din liga a treia spaniolă. Meciul s-a disputat joi seara.

Acum, Barcelona se întoarce la Superligă. Doar că pentru a câştiga şi titlul, catalanii au nevoie de victorii şi cu echipele mai mici. Iar Getafe e chiar o echipă din această categorie, însă capabilă de surpize, deşi cele două echipe sunt despărţite de o prăpastie în clasament. Dovadă şi faptul că în tur Barcelona nu a obţinut decât o remiză în deplasare, dar şi faptul că în sezonul anterior s-a impus greu, pe Camp Nou, 2-1, într-un meci în care Getafe ar fi meritat mai mult. De altfel, în 2020 Getafe a câştigat acasă în faţa Barcelonei, scor 1-0.

Înaintea meciului din această seară, Barcelona este lider în La Liga. Echipa lui Xavi are 41 de puncte, cu 3 mai multe decât rivala de o viaţă, Real Madrid. 

A treia în clasament este revelaţia Real Sociedad. Bascii nu doar că au prins podiumul, dar au acumulat 35 de puncte şi vin după o serie excelentă de 4 victorii consecutive.

Meciul dintre Barcelona şi Getafe este programat duminică, de la ora 19.30, şi va fi transmis în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele