Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | Barcelona, victorie la limită în derby-ul cu Sevilla. Super-execuţia lui Pedri a făcut diferenţa

Barcelona Publicat pe 3 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20655267/1/profimedia-0672027890.jpg

Barcelona a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Sevilla de pe teren propriu, din runda a 30-a din La Liga, prima partidă după victoria din El Clasico din etapa trecută, 4-0 cu Real Madrid. Prima fază periculoasă a meciului a avut loc în minutul 25, când un balon l-a lovit în mână pe Ronald Araujo şi Sevilla a fost aproape să obţină o lovitură de la 11 metri.

Fundaşul Barcelonei avea mâna apropiată de corp, astfel că faza a fost lăsată să continue şi Barcelona chiar putea deschide scorul apoi, prin Dembele, care nu a fost însă inspirat la finalizare, iar fundaşii Sevillei au respins în corner.

În minutele de prelungire, 45+1, Barcelona putea marca prin Dembele, dar portarul Bono a intervenit foarte bine.

Prima şansă în urma căreia Barcelona putea deschide scorul a venit, în partea secundă, în minutul 63. Ferran putea marca printr-un şut din careu, dar catalanii s-au ales doar cu un corner. În urma fazei fixe, Araujo a reluat bine cu capul, dar Bono a scos iar în corner.

Apoi, în minutul 69, Pique a fost aproape de 1-0, dar nici de data asta balonul nu a intrat în poartă. Lovitura de cap a fundaşului catalan a lovit bara transversală.

În minutul 72 a picat golul, iar reuşita i-a aparţinut lui Pedri. Acesta a marcat cu un şut de la marginea careului, după ce a păcălit mai mulţi fotbalişti ai Sevillei.

Victoria o duce pe Barcelona la 57 de puncte, pe locul 2 în La Liga, la 12 puncte de liderul Real Madrid. Catalanii au însă şi un meci mai puţin decât madrilenii, astfel că ecartul se poate micşora cu alte trei puncte. Sevilla este pe locul 4, cu acelaşi punctat, 57, tot cât are şi locul 3, Atletico Madrid.

În etapa următoare, Barcelona va juca pe terenul lui Levante.


Informaţii înainte de meci 

Va fi un duel extrem de interesant între Barcelona şi Sevilla, locurile 2 şi 3, în direct pe posturile Look Sport şi Look 4K, dar şi pe platforma online PrimaPlay.ro.

Catalanii traversează o perioadă de vis şi vin după o victorie senzaţională în „El Clasico”: le-au aplicat un 4-0 dureros rivalilor de moarte de la Real Madrid. Mai mult, au recuperat puncte importante în clasament şi acum pot egala Sevilla, locul secund.  

Doar trei puncte mai sunt diferenţă între Barcelona şi Sevilla, în La Liga.

Andaluzii merg cea mai prost în ultima perioadă, iar în ultimele 5 etape au 4 egaluri şi o singură victorie. 

Program transmisiuni La Liga, posturile Look

  • Vineri: La Liga 2 | Girona – Malaga, 22:00, pe Look Sport 2 
  • Sâmbătă: Getafe – Mallorca, 15:00, pe Look Sport 
  • Levante – Villarreal, 17:15, pe Look Sport PPV2 (în reţeaua Vodafone) 
  • Celta Vigo – Real Madrid, 19:30, pe Look Sport 2 şi Look 4K
  • Atletico Madrid – Alaves, 22:00, pe Look Sport 2 
  • Duminică: Athletic Bilbao – Elche, 15:00, pe Look Sport 
  • Betis – Osasuna, 17:15, pe Look Sport PPV4 (în reţeaua Vodafone)
  • Granada – Rayo Vallecano, 19:30, pe Look Sport PPV2 (în reţeaua Vodafone) 
  • Valencia – Cadiz, 19:30, pe Look Sport PPV3 (în reţeaua Vodafone)
  • Barcelona – Sevilla, 22:00, pe Look Sport şi Look 4K
  • Luni: Real Sociedad – Espanyol, 22:00, Look Sport 3 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele