Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | Barcelona vrea o minune pe 'Parc des Princes'! Koeman: "Nimic nu e imposibil, dar trebuie să facem meciul perfect"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20056831/1/ronald-koeman-cropped-1iyvdf0gyb39112hgwmiutjhp6-1024x576.jpg

PSG şi FC Barcelona se înfruntă miercuri, 10 martie, de la ora 22:00, în manşa retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Parizienii sunt aproape calificaţi în runda următoare, după 4-1 pe ‘Camp Nou’. Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, speră într-o minune pe ‘Parc des Princes’ şi se bazează pe ‘geniul’ Leo Messi.

Ambele echipe au probleme importante de lot. Neymar, Juan Bernat, Moise Kean şi Sergio Rico lipsesc din lotul lui PSG. Florenzi şi Kehrer sunt incerţi, din cauza unor accidentări, dar au fost incluşi în lot. FC Barcelona a anunţat că fundaşii Gerard Pique şi Ronald Araujo sunt accidentaţi şi nu au fost incluşi în lot. Se adaugă accidentările de durată ale lui Coutinho, Sergi Roberto şi Ansu Fati.

În manşa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, PSG s-a impus pe Camp Nou cu 4-1. Au înscris Mbappe (32’, 65’, 85’) şi Kean (70’), iar pentru FC Barcelona a marcat Leo Messi (27’ - penalty).

Delegaţia FC Barcelona a ajuns în această seară la Paris. A călătorit cu jucătorii şi noul preşedinte, Joan Laporta.

"Revenirea din Cupă (n.a. - cu Sevilla) ne-a dat multă încredere, chiar dacă ştim că va fi o situaţie diferită în Liga Campionilor. Dar vrem să dăm totul. Depinde de modul în care vom începe meciul. Sunt sigur că ne vom crea ocazii, important este să înscriem multe goluri.

PSG reprezintă o candidată la câştigarea Ligii Campionilor. Trebuie să facem jocul perfect, să începem în forţă şi să profităm de ocaziile create. Este important să putem spune la sfârşitul meciului că am făcut tot ce puteam.

Nu e uşor să înscrii multe goluri în deplasare. Dar nimic nu este imposibil. Ştim cine suntem şi ştim că trebuie să câştigăm. Echipa a arătat de multe ori că este puternică mental. Avem 22 de jucători, putem folosi absolut orice sistem de joc dorim.

Este important că noul preşedinte este Joan Laporta, va munci din greu pentru a îmbunătăţi situaţia clubului. Îl cunosc pe Laporta şi a debutat cu un discurs în faţa jucătorilor şi a staff-ului. Este un sentiment pozitiv la echipă. Trebuie să continuăm forma din ultima perioadă", a spus Ronald Koeman, la conferinţa de presă.

Echipele probabile:

PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye, Paredes - Di María, Verratti, Mbappe – Icardi.

Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Lenglet, Umtiti - Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Jordi Alba - Messi, Dembele.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri