Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Bayer Leverkusen s-a impus la Monchengladbach cu 3-2

Bundesliga Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

Bayer Leverkusen a învins duminică, în deplasare, Borussia Monchengladbach, scor 3-2, după ce a condus cu 3-0 până în minutul 81. Meciul transmis de Prima Sport 4 a contat pentru etapa a 16-a din Bundesliga.

Bayer Leverkusen, echipa antrenată de de Xabi Alonso, a condus cu 2-0 la pauză, după două reuşite ale lui Mitchel Bakker (min. 21) şi Amine Adli (min. 43). În minutul 67 oaspeţii au făcut 3-0 prin golul lui Nadiem Amiri şi meciul părea închis. Însă un jucător intrat în minutul 56 la Monchengladbach, Lars Stindl, a marcat două goluri pe final de meci, în minutele 82 şi 90, iar partida s-a încheiat cu victoria lui Leverkusen, scor 3-2.

Bayer Leverkusen are 21 de puncte şi se află pe poziţia a 9-a în Bundesliga, iar Borussia Monchengladbach este pe locul 8, cu 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele