Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO ǀ Bayern a făcut spectacol cu Mainz în Bundesliga! Bavarezii s-au impus la scor de tenis

Bundesliga Publicat pe 29 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20900301/2/profimedia-0733929708.jpg

Echipa germană Bayern Munchen a dispus sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia FSV Mainz, scor 6-2, într-un meci al etapei a 12-a din Bundesliga, transmis în direct de către Prima Sport 1. Stuttgart s-a impus în ultimul minut în meciul cu Augsburg.

Bayern Munchen a făcut scor cu Mainz, 6-2, într-un meci în care bavarezii au avut şase marcatori diferiţi. Cu un meci mai mult decât Union Berlin, Bayern a trecut pe primul loc în clasament, având 25 de puncte.

RB Leipzig râmâne în plutonul fruntaş după un 2-0 muncit cu Bayer Leverkusen. Leipzig este pe locul 5, cu 19 puncte. VfB Stuttgart s-a impus în minutul 90 al meciului cu Augsburg şi a urcat pe locul 15 în Bundesliga, cu 11 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 12-a din Bundesliga:

  • Bayern Munchen – FSV Mainz 6-2 (Gnabry 5', Musiala 28', Mane 43', Goretzka 58', Tel 79', Choupo-Moting 86' / Widmer 45' + 4, Ingvartsen 82');
  • RB Leipzig – Bayer Leverkusen 2-0 (Nkunku 32', T. Werner 83');
  • VfL Wolfsburg – VfL Bochum 4-0 (Nmecha 27', 58', Baku 35', Wind 80');
  • VfB Stuttgart – FC Augsburg 2-1 (Guirassy 15', W. Anton 90' / Niederlechner 4').

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20900301/1/bayern-ucl-12.jpg

Informaţii înainte de meci:

Bayern – Mainz, sâmbătă, de la 16.30, pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii pot să revină pe primul loc dacă Union Berlin nu câştigă în această etapă

Bayern Munchen reia asaltul pentru primul loc, iar cea mai bună ocazie pentru ca bavarezii să îşi ducă la împlinire obiectivul este o victorie cu Mainz. Însă campioana en-titre a Germaniei mai are nevoie ca eventualul succes de sâmbătă să fie coroborat cu o înfrângere sau cu o remiză a liderului Union Berlin. Între cele două echipe este acum un singur punct.

După un start catastrofal, cu mulţi paşi greşiţi, Bayern pare că a început să-şi revină. Bavarezii au câştigat trei din ultimele patru meciuri din Bundesliga şi au reuşit să se apropie de berlinezi. Cele patru remize, la care se adaugă un eşec reprezintă încă un balast pentru cea mai titrată echipă a Germaniei, chiar dacă pe lista din acest start de sezon se adaugă şi şase victorii.

Totuşi, meciul cu Mainz nu se anunţă neapărat uşor. Oaspeţii au avut un parcurs bun, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Echipă obişnuită să navigheze în a doua jumătate a clasamentului, Mainz a reuşit să urce acum până pe poziţia a şasea şi are ca obiectiv clasarea pe un loc care să-i permită să evolueze într-o cupă europeană. 

De altfel, în ultimele două sezoane, Mainz a reuşit de două ori surpriza cu Bayern. S-a impus o dată cu 3-1, pe teren propriu, în sezonul anterior, după ce în tur pierduse greu la Munchen, 1-2. Iar dovada că victoria nu a fost una întâmplătoare este că şi în urmă cu două sezoane, Mainz a câştigat acasă, 2-1 cu Bayern Munchen.

Înaintea meciului de azi, Bayern e a doua în clasament şi are  22 de puncte, cu patru doar în plus faţă de Mainz, care este pe locul 6.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele