Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

VIDEO | BAYERN, DEBUT ŞTERS ÎN BUNDESLIGA. HERTHA A SMULS UN PUNCT CHIAR LA MUNCHEN

Video Publicat pe 17 aug 2019
mail-share icon Email

Bayern Munchen a început cu un semieşec pe teren propriu noul sezon din Bundesliga, 2-2 cu Hertha Berlin.

Robert Lewandowski a deschis scorul la mijlocul primei reprize , în minutul 24 şi se părea că lucrurile au intrat în făgaşul normal şi că bavarezii vor câştiga fără prea multe emoţii. Doar că oaspeţii n-au fost de acord cu acest secnariu şi au revenit, ba chiar au preluat conducerea pe tabelă. Mai întâi, Dodi Lukebakio a tras puternic de la circa 20 de metri, iar balonul deviat de Ibisevic a intrat în poarta unui Neuer derutat. Apoi, Grujic a lovit din nou şi a făcut 2-1 pentru berlinezi. Totul în decurs de numai două minute, cele două goluri fiind marcate în minutele 36 şi 38.

Bayern a forţat în debutul primei reprize, iar Lewandowski a reuşit „dubla”, în minutul 60, când a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri. Însă nici atacantul polonez nu a reuşit să-şi conducă echipa spre victorie, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Este pentru prima dată din 2011 când actuala campioană a Germaniei nu reuşeşte să debuteze cu victorie în Bundesliga.

Bundesliga continuă la LOOK SPORT, iar sâmbătă, de la ora 16.30, marea rivală a celor de la Bayern. Dortmund, întâlneşte pe Augsburg.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele