Ultima oră
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024

VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21562182/2/profimedia-0865715544.jpg

Bayern Munchen a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea londoneză Arsenal, calificându-se în semifinalele Ligii Campionilor. Manuel Neuer a stabilit un nou record al competiţiei.

Bavarezii au început tare returul sfertului de finală cu Arsenal şi Harry Kane a ratat de două ori în minutele 4 şi 5. Londonezii au echilibrat meciul, au avut ocazii la poarta lui Neuer şi au pus presiune în ultima parte a primei reprize.

După reluare, Goretzka a trimis în bară, în minutul 47, anunţând parcă golul din minutul 63, înscris de Joshua Kimmich. „Tunarii” nu au reuşit să egaleze în ultima jumătate de oră şi Bayern s-a impus cu 1-0, calificându-se în semifinale, cu scorul total de 3-2.

Portarul lui Bayern, Manuel Neuer a ajuns la 58 de meciuri fără gol primit în Liga Campionilor, întrecându-l pe Iker Casillas şi stabilind un nou record al competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri