Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Bayern merge în ”sferturile” Champions League! Messi şi Mbappe, prestaţie ştearsă. AC Milan accede şi ea mai departe

Champions League Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21046251/1/profimedia-0756452380.jpg

Formaţiile Bayern Munchen şi AC Milan s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând în optimi de Paris Saint-Germain, respectiv de Tottenham Hotspur.

Bayern Munchen a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor. În tur, a fost 1-0 pentru bavarezi. Au marcat Choupo-Moting ’61 şi Gnabry ’89. În minutul 52, un gol al bavarezilor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Germanii au avut un gol anulat şi pe final, tot pentru ofsaid, însă de această dată nu a fost nevoie de VAR.

În cealaltă confruntare de miercuri din optimi, Tottenham Hotspur – AC Milan, scorul a fost 0-0. În tur, a fost 1-0 pentru milanezi. Meciul de la Londra a început cu zece minute întârziere deoarece autocarele ambelor echipe au sosit la stadion mai târziu decât era programat. În minutul 77, de la Tottenham a fost eliminat Cristian Romero.

AC Milan s-a calificat în sferturile LC pentru prima dată după 2012.

Bayern – PSG 2-0 (Choupo-Moting 62, Gnabry 89), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Bayern Munchen: Sommer - Stanisic, Upamecano, De Ligt, Davies - Goretzka, Kimmich - Coman, Muller, Musiala - Choupo-Moting
  • PSG: Donnarumma - Pereira, Ramos, Marquinhos - Hakimi, Vitinha, Verratti, Ruiz, Mendes - Messi, Mbappe

Minutul 90+5: Fluier final! Bayern se impune cu 2-0!

Minutul 89: GOL Bayern! Bavarezii pleacă pe contraatac, iar Gnabry tranşează soarta calificării, după ce şi-a etalat viteza.

Minutul 64: Sommer scoate cu un reflex de senzaţie la execuţia cu capul a lui Ramos, după un corner.

Minutul 62: GOL Bayern! Erori incredibile în defensiva celor de la PSG. Veratti pierde mingea în faţa lui Goretzka, care scoate la Choupo-Monting. Camerunezl deschide scorul din 6 metri.

Minutul 52: Choupo-Moting înscrie cu o lovitură de cap, dar reuşita este anulată, după intervenţia VAR, pentru offside la Muller.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 38: Sommer greşeşte incredibil! Portarul celor de la Bayern este deposedat la o fază simplă, după ce a evitat să respingă. De Ligt salvează miraculos de pe linia porţii!

Minutul 32: Musiala este găsit excelent în careu, dar Donnarumma salvează spectaculos în corner.

Minutul 25: Fază încâlcită în careul celor de la Bayern, Messi este aproape să marcheze, dar Sommer îi ”fură” mingea.

Minutul 19: Messi recuperează la mijlocul terenului şi trimite la Mbappe, starul francez ajunge la o minge foarte lungă şi trage în plasa laterală din unghi.

Minutul 1: A început partida!

Tottenham – AC Milan 0-0, în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Tottenham: Foster - Romero, Lenglet, Davies - Emerson Royan, Skipp, Hojbjerg, Perisic - Kulusevski, Son - Kane
  • AC Milan: Maignan - Thiaw, Tomori, Kalulu, Hernandez - Messias, Krunic, Tonali - Diaz, Giroud, Leao

Minutul 90+7: Fluier final! Se termină 0-0, iar AC Milan merge mai departe.

Minutul 90+3: Maignan respinge senzaţional la lovitura cu capul trimisă de Kane din 4 metri, după o lovitură liberă. Gazdele pleacă pe contraatac, iar Origi trage în bară!

Minutul 77: Romero îl faultează pe Theo Hernandez şi vede al doilea cartonaş galben. Tottenham termină partida în 10!

Minutul 67: Dublă ocazie ratată de AC Milan. Diaz şi Giroud nu reuşesc însă să marcheze.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 35: Kane trage în forţă din interiorul careului, mingea este deviată de un adversar, dar Maignan salvează spectaculos marcarea unui autogol

Minutul 1: A început partida!

  • Startul partidei va fi decalat cu 10 minute, din cauza traficului aglomerat din Londra.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri