Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO ǀ Bayern Munchen a învins RB Leipzig, scor 5-3, şi a câştigat Supercupa Germaniei

Bayern Munchen Publicat pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

Bayern Munchen, echipa campioană în Bundesliga, a câştigat sâmbătă, cu emoţii, Supercupa Germaniei, după ce a învins formaţia RB Leipzig cu scorul de 5-3.

Bayern a început meciul în forţă şi a condus cu 3-0 la pauză, prin golurile înscrise de Musiala (min. 14), Sadio Mané (min. 31) şi Pavard (min. 45).

În repriza secundă Halstenberg a înscris primul gol pentru Leipzig, în minutul 59, iar Gnabry a marcat pentru 4-1 în minutul 65.

A urmat o revenire a celor de la Leipzig, care au înscris prin Nkunku (min. 77 – din penalti) şi Dani Olmo (min 89), dar emoţiile bavarezilor au fost risipite de golul lui Leroy Sane, din al optulea minut de prelungire.

Bayern Munchen a jucat a 11-a finală de Supercupă consecutivă şi se află la al treilea trofeu consecutiv.

În total, Bayern Munchen a câştigat Supercupa Germaniei de 10 ori.


Ştirea iniţială: 

Supercupa Germaniei dintre RB Leipzig şi Bayern Munchen va fi transmisă în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, de la ora 21:30.

Confruntarea dintre câştigătoarea Cupei Germaniei, RB Leipzig, şi campioana ultimelor 10 ediţii din Bundesliga, Bayern Munchen, poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

De asemenea, cele mai importante faze ale jocului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Chiar şi după plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona, lotul lui Bayern Munchen rămâne monstruos pentru Bundesliga. Site-ul de specialitate Transfermarkt îi cotează pe bavarezi la peste 870 de milioane de euro, în timp ce jucătorii de la RB Leipzig sunt estimaţi la peste 466 de milioane în moneda europeană.

Meciul va fi unul al orgoliilor şi al spectacolului, deoarece se întâlnesc două formaţii de Liga Campionilor din Bundesliga. În timp ce Bayern Munchen, sezonul trecut, a obţinut al zecelea titlu consecutiv, RB Leipzig a reuşit să termine pe locul al patrulea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele