Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Bayern Munchen – Borussia Dortmund 3-1. Bavarezii bifează al 10-lea titlu la rând

Bayern Munchen Publicat pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20680577/1/bayern-borussia-prima-sport.jpg

Bayern Munchen - Borussia Dortmund a fost o partidă senzaţională. Clasicul Germaniei nu a dezamăgit nici de această dată şi s-a încheiat cu sărbătorirea titlului  pentru trupa lui Nagelsmann.

Prima repriză le-a aparţinut bavarezilor, care au marcat de două ori şi părea, că şi-au asigurat victoria. Însă, în cea de-a doua parte, ”galben-negri” au reuşit să reducă din diferenţă, în urma unui penalty. Aproape de finalul partidei, tânărul Musiala a risipit orice dubiu şi a stabilit scorul final.   

VIDEO | Bayern Munchen - Borussia Dortmund 3-1 (Gnabry S. 15', Lewandowski R. 34' Musiala J. 83' / Can E. 52')

Echipele de start:

  • Bayern Munchen: Neuer (c) - Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski
  • Rezerve: Ulreich, Süle, Sane, Choupo-Moting, Sabitzer, Roca, Nianzou, Musiala, Stanisic

 

  • Borussia Dortmund: Hitz - Can, Akanji, Zagadou - Wolf, Brandt, Bellingham, Guerreiro - Reus (c), Reinier - Haaland
  • Rezerve: Bürki, Schulz, Moukoko, Passlack, Pongracic, Rothe, Semic, Bynoe-Gittens, Papadopoulos

 

Minutul 90+4: Fluier final al partidei! Bayern este campiona din Bundesliga, pentru a 10-a oară consecutiv.

Minutul 90+2: Dublă schimbare şi pentru Bayern Munchen, ies Lewandowski şi Kimmich şi intră Choupo-Moting şi Sule.

Minutul 88: Dublă schimbare la Borussia, intră Passlack şi Moukoko şi ies Wolf şi Haaland.

Minutul 83: Gol marcat de Bayern, apărarea Borussiei este surprinsă de apariţia lui Musiala la finalizare, tânărul german îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 82: Schimbări în ofensiva bavareză, intră Sane şi Sabitzer şi ies Muller şi Coman.  

Minutul 81: Ocazie mare a lui Erling Haaland, starul norvegian a trimis peste poartă dintr-o poziţie ideală. 

Minutul 69: Ocazie imensă pentru Bayern de a reface diferenţa de 2 goluri, Robert Lewadowski reia o centrare în careu, dar Hitz are un refelx senzaţional şi tabela râmâne nemodificată.

Minutul 67: Schimbare la Borussia Dortmund, intră tânărul, Bynoe-Gittens şi iese Reinier.

Minutul 63: Se produce prima schimbare la Bayern, Gnabry e înlocuit de Musiala.

Minutul 58: Ocazie mare a lui Robert Lewandowski, acesta are o execuţie imprecisă din careu şi ratează poarta apărată de Hitz. 

Minutul 52: Gol Borussia Dortmund, Emre Can transformă lovitura de la 11 metrii fără probleme. ”Galben-negrii” revin în meci.

Minutul 49: Penalty pentru Borussia Dortmund, provocat de Kimmich, după un atac întârziat la Reus.

Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 45+1: Final de primă repriză!

Minutul 45: Se acordă un minut de prelungire!

Minutul 41: Tehnicianul lui Dortmund, Marco Rose, vede şi el cartonaşul galben, pentru proteste.

Minutul 40: Emre Can vede primul advertisment al partidei.

Minutul 34: Gol Robert Lewandowski, Bayern Munchen îşi dublează avantajul, iar de acestă dată golul este perfect valabil. Polonezul scapă singur cu Hitz, după o pasă simplă a lui Muller şi nu îşi iartă fosta echipă.

Minutul 30: Serge Gnabry marchează din nou, dar de această dată reuşita este anulată pe motiv de offside. Scorul rămâne 1-0.

Minutul 27: Erling Haaland are prima ocazie a Borussiei, starul norvegian s-a desprins de apărarea lui Bayern, dar trage pe lângă.

Minutul 15: Gol Bayern Munchen, execuţia superbă a lui Serge Gnabry din marginea careului, îi aduce pe bavarezi în avantaj. Neamţul a trimis un voleu imparabil.

Minutul 1: Început de partidă! 

-------------------------------------------------------

Ambele vin după rezultate bune în campionat. Bayern a învins cu 3-0 Biefeld, în timp ce Borussia Dortmund a trecut cu 6-1 de Wolfsburg. Însă, bavarezii încă au rana deschisă după ce au fost eliminaţi din Liga Campionilor de Villarreal.

În privinţa situaţiilor din clasament, Bayern e pe primul loc, cu 72 de puncte, în timp ce Borussia Dortmund e pe poziţia a 2-a, cu 63 de puncte.

Bayern, posibil sezon viitor fără Robert Lewandowski

Robert Lewandowski (33 de ani) ar fi spus da unui transfer la Barcelona, chiar dacă mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului următor. Dacă acest lucru e adevărat, aşa cum scriu mai multe publicaţii din Spania, ar fi un adevărat pas în spate în cariera polonezului, care ar semna cu o echipă în reconstrucţie.

Mai nou, Bayern Munchen ar cere între 70 şi 80 de milioane de euro pentru Lewandowski, deşi zilele trecute era speculată suma de 60 de milioane de euro. Rămâne să vedem dacă Barcelona va fi de acord cu plata, în condiţiile în care în presa din Spania au apărut informaţii conform cărora catalanii nu vor să ofere mai mult de 50 de milioane de euro.

Borussia, posibil sezon viitor fără Erling Haaland

Cotidianul Daily Mail a scris, marţi, că atacantul Erling Haaland a ajuns la un acord cu Manchetser City, valabil din vară, dar purtătorul de cuvânt al jucătorului Borussiei Dortmund a negat înţelegerea.

Publicaţia engleză a scris că reprezentanţii atacantului norvegian de 21 de ani au ajuns la un acord pentru un transfer pe Etihad Stadium. Haaland ar urma să semneze un contract valabil cinci sezoane, cu un salariu de aproape 30 de milioane de euro pe an, cel mai mare din Premier League.

Totodată, City trebuie să plătească 73 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului dintre Haaland şi Dortmund.

Însă Jan Aage Fjortoft, purtătorul de cuvânt al internaţionalului norvegian, a dezminţi faptul că Haaland ar fi ajuns la un acord cu Manchester City.

"Aşa cum am tot spus în ultimele luni, Erling Haaland ar putea ajunge la Manchester City sau la Real Madrid. Ambele sunt favorite. Dar nu există niciun acord în acest moment", a scris el, pe reţelele de socializare.

Haaland a marcat de 25 de ori în 26 de meciuri jucate la Borussia, în acest sezon.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele