Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Bayern Munchen - Hertha Berlin 2-0! Golurile lui Serge Gnabry şi Kingsley Coman îi urcă pe bavarezi pe locul 1 în Bundesliga

Bayern Munchen Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21106995/2/profimedia-0772940340.jpg

Update: Bayern Munchen a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, Hertha Berlin, în etapa a 30-a din Bundesliga. Bavarezii au revenit pe primul loc al clasamentului.

Bayern s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate în a doua parte a reprizei secunde. Serge Gnabry a deschis scorul în minutul 69, reluând cu o lovitură de cap centrarea lui Kimmich, iar Kingsley Coman a securizat victoria în minutul 79.

Bayern are 62 de puncte după 30 de etape şi este pe primul loc în Bundesliga, cu un punct peste Borussia Dortmund.


Ştirea iniţială:

Bayern Munchen - Hertha Berlin, meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga, va fi transmis în direct de către Prima Sport PPV 1, duminică, începând cu ora 16:30.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea duelurilor din Bundesliga şi din celelalte campionate de top ale Europei (Premier League, Serie A, La Liga şi Ligue 1).

Bayern Munchen - Hertha Berlin, în direct la Prima Sport PPV 1, duminică, de la 16:30. Bavarezii nu îşi permit paşi greşiti

Cu marea rivală, lidera Borussia Dortmund, dispusă să lupte până în ultima clipă pentru a stopa seria de 10 campionate consecutive câştigate de bavarezi, Bayern Munchen nu îşi permite vreun pas greşit, mai ales împotriva ultimei clasate pe teren propriu.

În acelaşi timp, Hertha Berlin trebuie să încerce să obţină punct sau puncte în faţa oricărui adversar pentru a putea să se salveze de la retrogradare.

În turul campionatului, Bayern a învins Hertha la Berlin cu ceva emoţii (scor 3-2 după ce a condus cu 3-0).

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele