Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

VIDEO ǀ Bayern Munchen, la al treilea egal consecutiv în Bundesliga! Lupta la titlu, mai strânsă ca niciodată

Bundesliga Publicat pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20995934/3/327900081-860027241777038-8560047033816488048-n.jpg

Partida Bayern Munchen – Frankfurt, transmisă de Prima Sport 3 şi Prima Play, contând pentru etapa a 18-a din Bundesliga, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Bavarezii au deschis scorul în minutul 34 prin Sane, cu o reluare din prima de calitate a centrării livrate de Muller.

Oaspeţii au marcat golul egalizator prin Kolo Muani, în minutul 69, din pasa lui Kamada.

În urma acestui rezultat, Bayern rămâne pe primul loc în Bundesliga cu 37 de puncte, însă ajunge la al treilea egal consecutiv în campionat.

Lupta pentru titlu este mai strânsă ca niciodată în campionatul Germaniei. Următoarele clasate se prezintă în felul următor: 2) Union Berlin – 36 de puncte, 3) RB Leipzig – 35 de puncte, 4) Freiburg- 34 de puncte, 5) Frankfurt – 32 de puncte şi 6) Borussia Dortmund – 31 de puncte.


Ştire iniţială: Bayern Munchen – Frankfurt, sâmbătă, de la 16.30, pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. Campioana Germaniei, la a doilea derby după reluarea campionatului

Bayern Munchen joacă al doilea derby după reluarea campionatului, de această dată cu Frankfurt. Bavarezii au trecut cu bine de primul derby, chiar în prima rundă când s-a reluat Bundesliga, 1-1 la Leipzig, şi sunt lideri în clasament. În următoarea etapă, campioana a remizat cu Koln, pe teren propriu, după ce a fosy condusă la pauză.

Nici Eintracht Frankfurt nu stă însă deloc rău. Deţinătoarea Europa League a ajuns la un moment dat chiar pe poziţia secundă în clasament şi a avut evoluţii apreciate, după un start de sezon ceva mai puţin reuşit. În tur, la Frankfurt, Bayern a făcut instrucţie cu Eintracht şi a câştigat la scor de tenis, 6-1.

Înaintea meciului direct, Bayern este lider şi are 36 de puncte, în timp ce echipa din Frankfurt ocupă locul 4 şi are 31 de puncte. Pe locurile 2 şi 3 în Bundesliga se află Union Berlin (33 de puncte) şi Leipzig (32)

Meciul dintre Bayern Munchen şi Eintracht Frankfurt se va disputa sâmbătă, de la 16.30, şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele