Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

VIDEO ǀ Bayern Munchen – Manchester City 1-1. Haaland a marcat din nou. Inter – Benfica 3-3. Italienii merg mai departe. Cum arată semifinalele din Champions League

Champions League Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21098930/2/profimedia-0770513937.jpg

Echipa germană Bayern Munchen a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa engleză Manchester City, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Manchester City s-a calificat pentru semifinalele competiţiei.

Pe Fussball Arena, Manchester City a primit un penalti în minutul 35, după un fault comis în careu de Upamecano. A executat Erling Haaland, care a trimis însă peste poartă. Norvegianul şi-a luat revanşa în minutul 57, când a înscris din pasa lui De Bruyne. Gazdele au primit un penalti în minutul 82, la un henţ al lui Akanji, iar Joshua Kimmich a înscris.

S-a încheiat 1-1, iar Manchester City, cu scorul general de 4-1, se califică în semifinale, unde va întâlni pe Real Madrid.

Echipa Inter Milano a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa portugheză Benfica Lisabona, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Inter s-a calificat în semifinale.

Inter a deschis scorul pe San Siro, prin golul superb al lui Barella, din minutul 14. Oaspeţii au egalat prin Aursnes, în minutul 38, iar la pauză s-a intrat cu 1-1.

Partea secundă a fost mult mai animată. Gazdele au preluat conducerea din nou, în minutul 65, prin Lautaro Martinez şi s-au distanţat la două goluri în minutul 78, prin reuşita lui Correa. Lusitanii au reuşit însă o revenire pe final. Mai întâi a marcat Antonio Silva, în minutul 86, iar Petar Musa a egalat în minutul 90+5.

S-a încheiat 3-3, iar Inter merge mai departe, cu scorul general de 5-3, urmând să întâlnească în semifinale pe concitadina AC Milan.


Bayern Munchen – Manchester City 1-1 ( Kimmich) // (Haaland 57)

Echipele de start:

Bayern: Sommer - Pavard, Upamecano, de Ligt, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Sane, Musiala, Coman - Choupo-Moting

Rezerve: Ulreich, Gnabry, Mane, Davies, Sarr, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanisic, Ibrahimovic

Manchester City: Ederson - Akanji, Dias, Ake - Stone, Rodri - Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland

Rezerve: Ortega, Carson, Walker, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Perrone, Foden, Palmer, Lewis

Min 90+5. Final de meci!

Min 85. Roşu Bayern! Thomas Tuchel este eliminat!

Min 83. GOOOOL Bayern! Kimmich a marcat din lovitură de la 11 metri!

Min 57. GOOOOOL City! Haaland a fost lansat către poartă, norvegianul a ridiculizat fundaşul lui Bayern şi a trimis în poartă!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 37. Haaland a ratat lovitura de la 11 metri!

Min 34. Penalty pentru City! Upamecano a atins mingea cu mâna, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri!

Min 15. Ocazie mare Bayern! Sane a scăpat către poartă, dar a trimis pe lângă poartă!

Min 1. A început meciul!


Inter Milano – Benfica Lisabona 3-3 (Barella 38, Martinez 65, Correa 78) // (Aursnes 38, Antonio Silva 86, Musa 90+5)

Echipele de start:

Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Dzeko

Rezerve: Handanovic, Cordaz, Gagliardini, De Vrij, Gosens, Correa, Bellanova, Asllani, Hakan Calhanoglu, D’Ambrosio, Carboni, Lukaku

Benfica: Vlachodimos – Gilberto, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Chiquinho – Rafa Silva, Joao Mario, Aursnes – Goncalo Ramos

Rezerve: Soares, Gomes, Verissimo, Neres, Goncalo Guedes, Tengstedt, Schjelderup, Ristic, Musa, N’Dour, Joao Neves, Morato

Min 90+5. Final de meci!

Min 90+5. GOOOOL Benfica! Musa a trimis mingea în poartă!

Min 86. GOOOOL Benfica! Antonio Silva a marcat din pasa lui Grimaldo!

Min 78. Goooool Inter! Correa a marcat pentru italieni din pasa lui Dimarco!

Min 65. Goooool Inter! Lautaro Martinez a apărut în faţa porţii şi a trimis mingea în poartă!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 38. GOOOO Benfica! Aursnes a egalat din pasa lui Rafa Silva!

Min 14. GOOOOL Inter! Barella a deschis scorul!

Min 1. A început meciul!


Spectacolul sferturilor Champions League continuă joi la posturile de televiziune Prima Sport. În direct la Prima Sport 1, de la ora 22:00, Bayern Munchen încearcă o calificare miraculoasă pe teren propriu, după ce Manchester City s-a distrat în manşa tur, când s-a impus la scor de neprezentare în faţa bavarezilor pe Etihad.

De la aceeaşi oră, doar că în direct la Prima Sport 2, Benfica Lisabona va încerca şi ea o minune în faţa Interului, după ce lusitanii au cedat pe teren propriu în faţa milanezilor cu scorul de 2-0.

Partidele pot fi urmărite şi prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde sunt redate online aproape toate meciurile din Champions League şi majoritatea duelurilor din campionatele de top ale Europei (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga şi Ligue 1).

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocurilor precum golurile, ratările, paradele spectaculoase sau intervenţiile VAR.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri