Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

VIDEO ǀ Bayern Munchen, remiză norocoasă cu Koln! A primit gol la singurul şut pe poartă al adversarilor, dar a egalat în minutul 90

Bundesliga Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20992905/1/profimedia-0734887687.jpg

Bayern Munchen a terminat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Koln, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Tot în etapa a 17-a din campionatul Germaniei, Wolfsburg a înregistrat al doilea scor categoric consecutiv, 5-0 cu Hertha Berlin, în deplasare.

Bayern Munchen a încheiat la egalitate cu mult noroc în faţa celor de la FC Koln. „Ţapii” au deschis scorul încă din minutul 4, cu reuşita lui Ellyes Skhiri, şi au condus întreg meciul. Golul egalizator a venit în minutul 90 şi a fost înscris de Joshua Kimmich, din pasa lui Upamecano.

Bayern se află pe prima poziţie în clasament, cu 36 de puncte, la patru puncte de locul secund, RB Leipzig. FC Koln a urcat pe locul 10, cu 21 de puncte.

Golurile marcate în Bayern Munchen - Koln 

După ce etapa trecută a învins acasă pe Freiburg, cu 6-0, Wolfsburg a făcut scor şi în deplasare: 5-0 cu Hertha, la Berlin. Oaspeţii au condus cu 3-0 la pauză pe Olympiastadion, prin reuşitele semnate de Mattias Svanberg (min. 4), Maximilian Arnold (min. 31) şi Jonas Wind (min. 34). În partea secundă au mai marcat Ridle Baku (min. 72) şi Omar Marmoush (min. 86), şi Wolfsburg urcă pe locul 6 în Bundesliga, cu 29 de puncte.

Şi Hoffenheim a egalat în minutul 90+4 în meciul de pe teren propriu cu VfB Stuttgart, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Andrej Kramaric, dar Stuttgart a egalat şi a preluat conducerea după golurile marcate de Serhou Guirassy – în minutul 45, şi de Wataru Endo – în minutul 77.

Şvabii au rămas însă în zece în minutul 78, când Naouirou Ahamada a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, iar Hoffenheim a profitat punând presiune şi egalând în minutul 90+4, prin acelaşi Kramaric.


Bayern Munchen primeşte vizita celor de la Koln, în cadrul etapei a XVII-a din Bundesliga. Confruntarea este în direct pe Prima Sport 2.

VIDEO ǀ Bayern Munchen - Koln, ora 21:30, în direct pe Prima Sport 2. Echipele probabile:

  • Bayern: Sommer; Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Musiala, Gnabry; Choupo-Moting
  • Koln: Schwabe; Schmitz, Soldo, Chabot, Hector; Maina, Skhiri, Martel, Kainz; Tigges, Huseinbasic

Campioana şi liderul la zi porneşte mare favorită în faţa echipei de pe locul 11. Cei de la Koln abordează însă confruntarea cu moralul turat la cote maxime, după victoria zdrobitoare din etapa trecută, contra celor de la Werder Bremen, scor 7-1!

De cealaltă parte, Bayern a debutat în 2023 cu o remiză, împotriva lui Leipzig, scor 1-1. Yann Sommer (34 de ani) va bifa al doilea meci pentru bavarezi. Portarul elveţian a fost adus pentru a-l suplini pe Manuel Neuer, care a suferit o fractură la picior şi nu va mai juca în acest sezon.

Între buturi, Bayern îi mai are valizi pe: Sven Ulreich (34 ani) şi pe Johannes Schenk (19 ani).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele