Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

VIDEO | Bernadette Szocs şi cea mai simpatică reacţie în faţa restricţiilor aduse de pandemie: "E chiar nasol fără fani! E naşpa"

Sporturi Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email

SuperLiga României la tenis de masă se vede EXCLUSIV pe Look Sport, în această duminică.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19476938/1/bernie.jpg


Una dintre vedetele prezente la turneul ce are loc în aceste zile la Izvorani, Bernadette Szocs, a vorbit la Look Sport LIVE despre reluarea meciurilor, precizând că a resimţit din plin absenţa competiţiilor pe perioada pandemiei.

Componentă a naţionalei României de tenis de masă, Szocs a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebată de absenţa fanilor din tribune.

"Sunt fericită că am început să joc şi să mergem la concursuri. Chiar a fost greu timp de şase luni şi chiar sunt fericită că reîncep concursurile. Vor începe şi cele internaţionale.

A fost foarte greu să renunţ la paletă, dar am acceptat pentru că astea au fost regulile. Acum sunt pregătită şi motivată pentru concursuri.

E nasol fără spectatori, chiar e naşpa. Ne-am obişnuit să avem fanii alături de noi şi la bine, şi la rău. Dar acum ne-am obişnuit să jucăm aşa.

Mă simt în formă deoarece chiar m-am antrenat foarte mult. Am fost cu lotul în cantonament şi mă simt într-o formă foarte bună
", a declarat Bernadette Szocs la Look Sport LIVE, în direct pe Look Plus.

Vezi intervenţia lui Bernadette Szocs în clipul de mai jos, la minutul 11:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele