Ultima oră
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

VIDEO | Bernardo Silva, ratarea anului în Liga Campionilor. Fotbalistul lui City nu a putut marca din câţiva metri

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20410705/2/silva.jpg

Bernardo Silva se înscrie pentru titlul de cea mai mare ratare a sezonului din Liga Campionilor. Fotbalistul lui City a finalizat incredibil în faţa lui PSG, în etapa a doua a grupelor.

De Bruyne a centrat excelent din banda stângă, Sterling s-a înălţat peste doi fundaşi adverşi şi a trimis cu capul şi a nimerit bara. Balonul a ricoşat la Silva, care din trei metri, cu toată poarta goală a trimis în bara transversală din trei metri!

La momentul ratării antologice, cei de la PSG aveau 1-0 pe tabelă, graţie reuşitei semnate de Gueye.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri