Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Billie Jean King Cup: Slovenia - România 1-2. Ana Bogdan a cedat dramatic în faţa Tamarei Zidansek

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21096655/1/bogdan.jpg

România conduce cu 2-1 în întâlnirea de Billie Jean King Cup cu Slovenia, de la Koper, după ce, în primul meci de sâmbătă, Ana Bogdan a fost învinsă de Tamara Zidansek.

Zidansek s-a impus cu 3-6, 7-6 (4), 7-5, în trei ore şi şapte minute.

Meciul va fi urmat de o altă partidă de simplu: Kaja Juvan – Jaqueline Cristiian.

Vineri, în primul meci, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. În setul decisiv, Juvan a condus cu 4-0.

Al doilea meci a fost câştigat de Jaqueline Cristian (180 WTA) în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3, în două ore şi cinci minute.

Ultimul meci, cel de dublu, va avea ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik.

Învingătoarea întâlnirii de la Koper se califică la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele