Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO | Bogdan Vintilă anunţă reconstrucţia la FC Argeş. ”Trebuie să ne ştergem de praf şi să mergem mai departe”

FC Argeș Publicat pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

FC Argeş a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut cu 8-5 la general barajul de promovare / retrogradare cu Dinamo. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Piteştenii s-au impus cu 4-2 în returul de la Mioveni, dar nu a fost de ajuns pentru a se salva şi ”câinii” sunt cei care se vor afla în Superliga în sezonul următor. Antrenorul lui FC Argeş, Bogdan Vintilă, a anunţat că se pregăteşte reconstrucţia la echipă.

"Am terminat un an dificil, pe care ni-l doream altfel. Am făcut ce a depins de mine ca să redresez situaţia. Când am ajuns, multă lume nu spera că vom ajunge aici. E un moment dificil, dar consider că am pierdut pe mâna noastră. Trebuie să facem o analiză, o evaluare a lotului şi să vedem cine mai rămâne.

Trebuie să tragem linie şi să începem reconstrucţia. Aşa au făcut şi nemţii după ce au pierdut cu 1-5 împotriva României şi au făcut o echipă puternică. Trebuie să ne ştergem de praf şi să mergem mai departe.

Nu pot să dau procente, cât la sută sunt vinovat. Eu am fost aici când echipa a retrogradat în Liga 2, dar, repet, am făcut tot ce a depins de mine. Vreau să uit cat mai repede acest campionat", a spus Vintiă, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele