Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | Bogdan Vintilă vede părţile pozitive din eşecul cu CFR Cluj. ”Suntem pe drumul bun, puteam produce surpriza”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21088853/1/whatsapp-image-2023-03-15-at-11-14-25-773x380.jpg

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Argeş, în sferturile competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Karsniqi, în minutul 89.

Cei de la FC Argeş continuă seria nefastă, fără victorie din acest an. Bogdan Vintilă a identificat însă părţi pozitive.

”Suntem pe drumul bun, puteam produce surpriza. Îmi dă speranţe pentru viitor ceea ce am văzut în această seară.

Ne lipseşte concentrarea în faţa porţii. Ajungem acolo, dar nu reuşim să marcăm. Se mai întâmplă. Ştiu că este o problemă, încercăm să corectăm, dar sunt convins că, după primul gol marcat, vor mai veni şi altele.

Suntem pregătiţi pentru meciul cu Botoşani, să vedem dacă drumurile sunt bune şi putem ajunge la timp. Trebuie să ne refacem cât mai repede şi ne pregătim pentru jocul de la Botoşani”
, a explicat Vintilă, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele