Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

VIDEO | Bologna - Inter 0-1. ”Nerazzurri” mai fac un pas către titlul din Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21518811/1/int-bol.jpg

Inter Milano a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Bologna, în etapa a 28-a din Serie A.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 37, prin Bisseck, în timp ce Bologna a avut o singură şansă, prin Ferguson, neutralizat însă de portarul interist Sommer.

În partea a doua, gazdele au fost mai prezente în atac, dar nu au putut înscrie şi Inter s-a impus cu 1-0 şi ajunge la 13 victorii consecutive în toate competiţiile, a zecea în Serie A.

Echipa lui Simone Inzaghi este lider, cu 75 de puncte, la o distanţă uriaşă de locul secund, ocupat de Juventus, care are 57 de puncte şi un meci mai puţin. Bologna ocupă poziţia a patra, cu 51 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele