Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Bologna – Inter 2-1. Eroare antologică comisă de Ionuţ Radu! Titlul se îndepărtează de ”nerazzurri”

Inter Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20687349/3/radu-gafa.png

Ionuţ Radu a bifat primul meci de Serie A în acest sezon pentru Inter. Partida cu Bologna a fost una de coşmar pentru portarul român, care a greşit grav la a doua reuşită a adversarilor, care s-au impus cu scorul de 2-1. Partida s-a putut vedea în direct pe Prima Sport 2.

Cei de la Inter fac un pas strâmb în lupta pentru Scudetto. Cu 4 etape rămase de disputat, AC Milan are două puncte în fruntea clasamentului, dar şi un program mai uşor.

Ionuţ Radu a fost titular ultima dată anul trecut, la 12 mai, într-o partidă cu AS Roma.

Într-o altă partidă din Serie A, Atalanta, cu Valentin Mihăilă rezervă, a remizat acasă cu Torino, scor 4-4. Au marcat Muriel ’18 (penalti), ’84 (penalti), De Roon ’23 şi Pasalic ’78 pentru Atalanta, respectiv Sanabria ‘4, Lukic ’36 (penalti), ’63 şi Freuler (autogol) pentru Torino.

Tot miercuri, Fiorentina a fost învinsă acasă de Udinese, scor 4-0 (goluri Mari ’12, Deulofeu ’36, Walace ‘90+1, Udogie ‘90+5).

Partida Salernitana – Venezia se va disputa la 5 mai.

Bologna – Inter 2-1 (Arnautovic 28, Sansone 81 / Perisic 3)

Echipele de start:

  • Bologna: Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; De Silvestri, Dominguez, Schouten, Soriano, Hickey; Barrow, Arnautovic
  • Inter: Radu; De Vrij, Skriniar, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Minutul 90+6: Fluier final! Bologna se impune cu 2-1. Eroare lui Ionuţ Radu îi îndepărtează pe cei de la Inter de titlu. AC Milan are în acest moment 2 puncte în plus, cu 4 etape rămase de disputat.

Minutul 81: GOL Bologna! Ionuţ Radu comite o eroare colosală. Portarul român luftează peste minge în careul mic, Sansone este pe fază şi îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 44: Acelaşi Arnautovic este din nou periculos. Austricarul a trimis din poziţie bună cu capul, dar Radu a prins fără probleme.

 

Minutul 28: GOL Bologna! Gazdele dau lovitura, într-un monent în care nimeni nu se aştepta, datorită unei erori de marcaj. Arnautovic se înală dintre doi adversari şi trimite imparabil cu capul. Lui Ionuţ Radu nu i se poate reproşa nimic.

Minutul 3: GOL Inter! Partida începe practic de la 1-0. Perisic marchează un gol de geniu. Croatul a tras cu efect din marginea careului. Portarul celor de la Bologna a văzut târziu balonul, care s-a scurs elegant în poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Cu 72 de puncte câştigate până acum în Serie A şi la două lungimi de rivala şi lidera AC Milan, Inter are şansa să treacă pe primul loc în campionatul Italiei în cazul în care se va impune în deplasare. Bologna, însă, este un adversar mult mai dificil decât o arată locul 13 din clasament. Este neînvinsă în ultimele patru etape, trei victorii şi un egal, şi a reuşit să obţină remize pe terenurile altor doi granzi ai Italiei: 1-1 cu Juventus şi 0-0 cu AC Milan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele