Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

VIDEO ǀ Bornă istorică negativă pentru Inter la eşecul de pe teren propriu cu Monza

Inter Publicat pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

Formaţia Napoli a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Verona, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Italiei, transmis de către Prima Sport 5 şi www.primaplay.ro.

Tot sâmbătă, Inter Milano a pierdut confruntarea de acasă cu Monza, scor 0-1. A marcat Caldiola, în minutul 78. Meciul a fost transmis în direct de către Prima Sport 3.

Pentru prima dată în istoria sa, Inter Milano ajunge la trei eşecuri consecutive pe teren propriu în Serie A fără să marcheze.

Partidele Lecce – Sampdoria, Torino – Salernitana, Sassuolo – Juventus şi AS Roma – Udinese se vor disputa duminică, iar confruntarea Fiorentina – Atalanta este programată luni.

Napoli este lideră în clasament, cu 75 de puncte, în timp ce Inter este pe 5, cu 51 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele