Ultima oră
”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste ”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste
Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene” Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”
VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională
VIDEO | FCSB - Farul 2-1. E gata! A venit titlul aşteptat de 9 ani VIDEO | FCSB - Farul 2-1. E gata! A venit titlul aşteptat de 9 ani
VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale

VIDEO ǀ Borussia Dortmund - Bayern Munchen 0-4! Bavarezii îşi umilesc din nou marii rivali. Triplă pentru Kane

Borussia Dortmund Publicat pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21368998/5/profimedia-0819679697.jpg

Borussia Dortmund - Bayern Munchen 0-4, meci contând pentru etapa a 10-a din Bundesliga, a fost transmis în direct de către Prima Sport 3.

  • ”Der Klassiker” a putut fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea confruntărilor din campionatul Germaniei, dar şi din restul întrecerilor de top din Europa (Premier League, Serie A, La Liga sau Ligue 1).

Bayern Munchen a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-0, Borussia Dortmund, în derby-ul Bundesligii, din etapa a zecea a campionatului. Harry Kane a marcat de trei ori.

Pe Signal Iduna Park, bavarezii au avut un start de vis. Dayot Upamecano a deschis scorul în minutul 4, iar în minutul 9 Harry Kane a înscris pentru un 2-0 neaşteptat. Borussia nu a putut reveni şi nu a pus în pericol poarta lui Neuer. Harry Kane a închis meciul cu două goluri marcate în minutele 73 şi 90+3, ajungând la 15 goluri în Bundesliga şi trecând în fruntea clasamentului golgheterilor.

Bayern s-a impus cu 4-0 şi e pe locul secund în campionat, cu 26 de puncte. Borussia Dortmund e pe locul 4, cu 21 de puncte.


BVB - Bayern 0-3 (Upamecano 4, Kane 9, 72, 90 + 3), la PS3, ACUM

Echipele de start

  • Borussia Dortmund: Kobel - Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Ryerson - Ozcan, Sabitzer - Malen, Reus, Brandt - Füllkrug
  • Rezerve: Adeyemi, Bensebaini, Bynoe-Gittens, Haller, Meyer, Moukoko, Nmecha, Reyna, Sule
  • Antrenor: Edin Terzić 
  • Bayern Munchen: Neuer  - Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies - Laimer, Goretzka - Sané, Musiala, Coman - Kane
  • Rezerve: Choupo-Moting, Gnabry, Kratzig, Muller, Pavlovic, Sarr, Tel, Ulreich
  • Antrenor: Thomas Tuchel

Min. 90 + 4: BVB - Bayern se termină 0-4!

Min. 90 + 3: GOL Bayern Munchen! Kane îşi trece în cont tripla cu o nouă finalizare foarte sigură. Este al 15-lea gol stagional pentru golgheterul Bundesligii.

Min. 72: GOL Bayern! Kane îşi trece în cont dubla din pasa lui Musiala cu o execuţie sigură, singur cu portarul advers.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: La pauză scorul în Borussia Dortmund - Bayern Munchen este 0-2!

Min. 9: GOL Bayern Munchen! Kane înscrie cu poartă goală din pasa aceluiaşi Sane, autor al assistului de la primul gol al bavarezilor.

Min. 4: GOL Bayern Munchen! Upamecano deschide scorul din pase de gol livrată din corner de către Sane.

Min. 1: A început meciul!


Borussia Dortmund - Bayern Munchen, meci contând pentru etapa a 10-a din Bundesliga, va fi transmis în direct de către Prima Sport 3, sâmbătă, începând cu ora 19:30.

”Der Klassiker” poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea confruntărilor din campionatul Germaniei, dar şi din restul întrecerilor de top din Europa (Premier League, Serie A, La Liga sau Ligue 1).

Duelul dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen va fi al 134-lea episod din ”Clasicul” Germaniei. Bavarezii s-au impus până acum de 66 de ori, BVB de 32 de ori, iar alte 35 de întâlniri s-au terminat la egalitate.

Şi de această dată meciul este unul cu importanţă ridicată în lupta pentru titlu. După 9 etape, Bayern ocupă locul 2 cu 23 de puncte, în timp ce ”galben-negrii” se află pe poziţia a 4-a, la două ”lungimi” distanţă de marea rivală. Lidera Bundesligii este Bayer Leverkusen, cu 25 de puncte.

În ultimele 10 întâlniri directe, Bayern Munchen nu i-a lăsat nicio şansă aproape rivalei sale. Bavarezii au câştigat 9 din ultimele 10 jocuri, în timp de Borussia Dortmund s-a ”mulţumit” doar cu un egal. Ultimul succes al BVB datează din 03.08.2019, când a reuşit să îşi adjudece Supercupa Germaniei în faţa lui Bayern (2-0).

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri