Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO | Borussia Dortmund o spulberă pe VfL Wolfsburg şi aşteaptă duelul cu Bayern din etapa viitoare

Bundesliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20676434/1/dort.jpg

Astăzi, la ora 16:30 s-a jucat partida din etapa XXX, de Bundesliga, dintre Borussia Dortmund şi WfL Wolfsburg. Meciul s-a încheiat cu scorul de 6-1 şi a putut fi urmărit în direct pe Look Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

”Galben negrii” au reuşit o victorie clară, într-un meci în care cele trei puncte erau vitale pentru a rămâne în cursa la titlu. Elevii lui Marco Rose s-au distrat în prima repiză în care au marcat 5 goluri.

Prima reuşită a venit în urma unui corner executat de Brandt, prin care tânărul de 17 ani, Tom Rothe marchează în minutul 24.

Al doilea gol al Borussiei este marcat de Axel Witsel, după un sprint senzaţional al norvegianului, Erling Haaland.    

A treia reuşită a Borussiei vine după o lovitură liberă executată perfect, în gura porţii, de Marco Reus. La capătul centrării s-a aflat Akanji.

Borussia marchează a patra oară prin Emre Can. Neamţul îl învinge pe portarul lui Wolfsburg cu o execuţie din afara careului.

Scorul final al primei reprize a fost stabilit de superstarul norvegian, Erling Haaland, care a îndeplint o simplă formalitate din faţa porţii goale.

Acelaşi Erling Haaland a arătat de ce este dorit de marile forţe din Europa şi a făcut dubla în minutul 54. Acesta a marcat cu un şut violent la colţul scurt.

În finalul partidei Wolfsburg a marcat golul de onoare prin Baku şi a stabilit scorul final.

După această victorie, Borussia rămâne pe locul 2, dar se află la 6 puncte de Bayern. Bavarezii au de jucat mâine, pe terenul lui Bielefeld un meci extrem de important, ce poate fi urmărit în direct pe Look Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.   

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele