Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

VIDEO | Borussia Dortmund şi Bayern au făcut un meci de poveste! Bavarezii s-au impus 3-2, după un penalty controversat, şi s-au desprins în clasament

Bundesliga Publicat pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20489350/2/profimedia-0646377854.jpg

Borussia Dortmund şi Bayern Munchen au făcut spectacol pe Signal Iduna Park. Bavarezii s-au impus la limită, 3-2. Confruntarea de senzaţie a fost transmisă în direct pe Look Sport+, Look 4K şi platforma online PrimaPlay.ro

Golul decisiv a fost unul controversat, înscris de Lewandowski din penalty. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, după o autosesizare a celor din camera VAR. 

Pentru Borussia Dortmund au marcat Brandt (5) şi Haaland (48). Golurile oaspeţilor au venit prin Lewandowski (9, 77 p.) şi Coman (44). 

Acest duel a fost unul extrem de important în ceea ce priveşte clasamentul. Bayern s-a distanţat acum la 7 puncte de Borussia, în fruntea clasamentului din Bundesliga.

Dortmund - Bayern 2-3

Final.

Min. 90+8: Ocazie uriaşă Bayern! Tolisso a ratat cu poarta complet goală, într-adevăr de la o distanţă mare.

Min. 90+3. Ocazie Borussia! Malen a încercat o foarfecă, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Neuer.

De la margine s-au arătat 10 minute de prelungiri.

Min. 76: GOOOL Bayern! Lewandowski a înscris cu emoţii din penalty. Arbitrul a arătat lovitură de pedeapsă după ce VAR-ul s-a autosesizat la un henţ. Decizia este una controversată.

Min. 66: Meciul este oprit şi medicii au intrat pe teren! Upamecano şi Brandt s-au prăbuşit pe gazon după o ciocnire cap în cap. UPDATE: Brandt a fost scos pe targă, conştient. Imaginile sunt oribile. Wolf a intrat în locul său.

Min. 58: Ocazie importantă Bayern! Coman trimite un nou şut periculos. Reflexul lui Kobel n-a putut fi surprins de data aceasta.

Min. 47: GOOOL Borussia! Haaland a lansat un şut frumos, care s-a dus cu efect în bară şi apoi a intrat şi în plasă. Golul a venit din cauza unei erori făcute de Upamecano.

Pauză.

Min. 44: GOOOL Bayern! Coman a înscris printr-un şut frumos, mingea a trecut fix pe sub transversală. Golul a venit după o eroare mare în defensiva Borussiei.

Min. 36: Ocazie mare Bayern! Lewandowski a trimis în gaură pe poziţie viitoare pentru Coman, apoi balonul a trecut razant prin careul Borussiei.

Min. 32: Ocazie Dortmund! Bellingham îl învârte puţin pe Tolisso, iar apoi trimite un şut destul de departe de poartă. Execuţia părea mult mai periculoasă la prima vedere.

Min. 29: Ocazie mare Dortmund! Reus l-a angajat pe Haaland într-o cursă de senzaţie. Upamecano nu s-a putut ţine după el. Atacantul norvegian a trimis puternic, puţin pe lângă poartă.

Min. 26: Ocazie mare Bayern! În timpul contraatacului, mingea ajunge la Coman în flanc. Francezul trimite un şut violent dintr-un unghi destul de dificil.

Min: 24: Ocazie importantă Borussia! Bavarezii au făcut o serie de erori în careu, care se puteau transforma lejer în gol.

Min. 9: GOOOL Bayern! Lewandowski restabileşte egalitatea după un contraatac foarte bun. Pasa a venit de la veteranul Thomas Muller.

Min. 5: GOOOL Dortmund! Brandt primeşte o pasă bună la marginea careului, apoi avansează, îl driblează senzaţional pe Davies şi îl EXECUTĂ pe Neuer!

Min. 3: Borussia are prima acţiune periculoasă, prin nimeni altul, decât Haaland. Neuer i-a luat faţa la timp.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Dortmund: Kobel – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Bellingham, Can, Dahoud – Brandt – Haaland, Reus (cpt).
  •  
  • Bayern: Neuer (cpt) – Pavard, Upamecano, Lucas Hernandez, Davies – Goretzka, Tolisso – Coman, Muller, Sane – Lewandowski.

Avansul lui Bayern Munchen în fruntea clasamentului e de numai un punct, 31 vs. 30. Campioana Germaniei a făcut un pas greşit acum două runde, 1-2 cu Augsburg, astfel că Borussia s-a apropiat. Ultimul meci direct dintre ele două, din august, s-a terminat cu succesul lui Bayern, în deplasare, scor 3-1.

Erling Haaland ar fi decis să plece de la Borussia Dortmund

Potrivit presei din Germania, Erling Haaland şi-a decis viitorul după ce Borussia Dortmund a fost eliminată din Champions League. 

Superstarul norvegian în vârstă de 21 de ani va părăsi Signal Iduna Park vara viitoare, când acesta va putea fi cumpărat pentru 75 de milioane de euro. Aceasta sumă reprezintă clauza sa de reziliere. 

Haaland ar mai avea contract până în vara anului 2024, dar anunţul celor de la Sport1 este clar. 

”Eliminarea înseamnă şi pierderea celui mai important jucător al galben-negrilor. Ultima speranţă de a-l mai păstra pe Haaland şi după vara viitoare probabil a dispărut după această prestaţie ruşinoasă”, notează jurnaliştii nemţi. 

Restul meciurilor transmise de posturile Look Sport şi de platforma PrimaPlay.ro, în etapa a 14-a din Bundesliga:

Union Berlin – RB Leipzig, vineri de la 21:30, pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro
Hoffenheim – Frankfurt, sâmbătă de la 16:30, pe looksport/ ppv2
Leverkusen – Furth – sâmbătă de la 16:30, pe looksport/ppv3 (disponibil în reţeaua Vodafone)
Mainz – Wolfsburg, sâmbătă de la 16:30, pe looksport/ ppv4 (disponibil în reţeaua Vodafone)
Stuttgart – Hertha Berlin, duminică de la 16:30, pe Look Sport + şi PrimaPlay.ro
Gladbach – Freiburg, duminică de la 18:30, pe looksport/ ppv2 (disponibil în reţeaua Vodafone)
 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele