Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Bourceanu, pus încurcătură: "Îţi dai seama ce discuţii va naşte răspunsul ăsta!?" Cum a reacţionat când a fost întrebat dacă ar lucra cu Gigi Becali

Superliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20036892/1/bourceanu-la-look-sport-live-3-martie-2021.jpg

Prezent în studioul Look Sport LIVE, Alexandru Boruceanu a reacţionat cu umor când a fost întrebat de moderatorul Eduard Zelgin dacă ar accepta în viitor să lucreze cu Gigi Becali la FCSB.

Bourceanu se pregăteşte să devină antrenor principal, însă a lăsat să se îneţeleagă că s-ar gândi serios dacă ar accepta o propunere din partea echipei unde a scris istorie ca jucător.

"Îţi dai seama ce discuţii va naşte chestia asta!? Un răspuns la întrebarea asta. Nu ştiu... Ai vrut să-mi vezi reacţia (n.r. râzând).

Nu ştiu nici asta (n.r. dacă e greu să gestionezi relaţia cu Gigi Becali). În perioada în care am fost el a venit de foarte puţine ori. Nu ştiu ce se întâmpla în culise. Şi probabil nici nu voiam să ştiu.

Se simţea puţin... În ultimii ani au fost lucurile mai pe faţă. Atunci nu ştiu, chiar nu ştiu dacă a fost, cât a fost, cum a fost", a declarat Alex Bourceanu la Look Sport LIVE, pe Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele