Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

VIDEO | Brest Bretagne, prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20109560/2/brest.jpg

Echipa franceză Brest Bretagne s-a calificat în EHF Champions League Final4, după o victorie şi un egal în dubla manşă cu o altă echipă din Franţa, Metz. Astăzi, cele două formaţii au remizat la Metz, scor 26-26. În tur, Brest s-a impus cu 34-24.

Brest Bretagne va juca în premieră în semifinalele Ligii Campionilor, la patru ani de la debutul în competiţie.

Metz Handball (FRA) - Brest Bretagne Handball (FRA) 26:26 (14:17)

 

 

 

Într-un alt meci din sferturile de finală, echipa norvegiană Vipers Kristiansand a învins echipa rusă Rostov-Don, scor 34-27 (19-12), în manşa tur, în direct pe Look Sport 3. Returul este programat duminică, de la ora 15:00. Sunt condiţii speciale, pe fondul pandemiei de coronavirus.

 

Tot duminică este programat şi meciul ŢSKA Moscova – CSM Bucureşti, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport+. În tur, bucureştencele au câştigat, scor 32-27.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele