Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Brighton - Liverpool 3-0. ”Cormoranii”, reduşi la tăcere de revelaţia din Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20982132/2/profimedia-0749669013.jpg

Brighton, antrenată de fostul jucător al formaţiei CFR Cluj, Roberto de Zerbi, a învins pe teren propriu, echipa FC Liverpool, scor 3-0, şi a trecut pe locul 7 în clasamentul Premier League.

Într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League, pe Amex Stadium, Brighton a confirmat că este una din revelaţiile actualei ediţii de campionat. Formaţia antrenată de Roberto de Zerbi, italianul care a jucat şi la CFR Cluj, a învins categoric pe FC Liverpool, cu 3-0. Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, deşi gazdele au cerut un penalty, refuzat de VAR.

În repriza secundă, însă, Solly March a rezolvat problema câştigătoarei în numai şase minute, cu două goluri înscrise în minutele 47 şi 53. Tot Solly March a fost şi la originea golului al treilea, înscris de Danny Welbeck în minutul 81. Cu această victorie Brighton a adunat 30 de puncte şi se află pe locul 7 în Premier League, în timp ce Liverpool a căzut pe locul 8, cu 28 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă în etapa a 20-a din Premier League:

Brighton – FC Liverpool 3-0 (March 46, 53, Welbeck 81);

Everton – Southampton 1-2 (Onanan 39 / Ward-Prowse 46, 78);

Nottingham Forest – Leicester City 2-0 (B. Johnson 56, 84);

Wolverhampton – West Ham United 1-0 (Podence 48).

VIDEO | Brighton - Liverpool 3-0 (March 46, 53, Welbeck 81), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Brighton: Sanchez – Gross, Dunk, Colwill, Estupinan – Caicedo, Mac Allister – March, Lallana, Mitoma – Ferguson
  • Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Gakpo, Oxlade-Chamberlain

Minutul 90+3: Fluier fina! Brighton se impune cu 3-0.

Minutul 81: GOL Brighton! Welbeck se desprinde fără emoţii din marcajul lui Gomez şi face 3-0, cu un şut din interiorul careului.

Minutul 53: GOL Liverpool! Defensiva lui Liverpool este prinsă pe picior greşit. March reuşeşte prima ”dublă” din carieră în Premier League, cu finalizare fină, fără să se uite la poarta, la care Alisson nu a avut cum interveni. Pasa decisivă a venit de la tânărul Ferguson.

Minutul 46: GOL Brighton! Matip încercă să combine cu Henderson dar greşeşte pasa. Mitoma trimite o pasă excelentă la March, care deschide scorul.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0. Brighton a avut mai multă iniţiativă ofensivă.

Minutul 45+1: March pătrunde din flancul drept şi scoate la tânărul Ferguson, care trimite moale, în braţele portarului, din interiorul careului.

Minutul 41: Alisson îl agaţă în careu pe March. Gazdele cer penalty, dar VAR intervine şi întoarce fază, deoarece fotbalistul lui Brigton se afla în offside.

Minutul 1: A început partida.

-------------------------------------

Liverpool a stopat o serie foarte bună etapa trecută, contra lui Brentford. Elevii lui Klopp au nevoie de cele trei puncte, pentru a rămâne aproape de un loc de Champions League. De cealaltă parte, Brighton este pe un liniştit loc 9, la două lungimi de ”cormorani”.

S-a accidentat şi van Dijk. Klopp are infirmeria plină

Virgil van Dijk a fost înlocuit la pauza meciului pierdut de Liverpool 3-1, în faţa lui Brentford. Jurgen Klopp a confirmat accidentarea fundaşului olandez.

Cel mai bun apărător a lui Liverpool a simţit un disconfort în zona tendonului la capătul primei reprize din partida cu Brentford, iar Jurgen Klopp nu a vrut să rişte o accidentarea gravă a olandezului şi a decis să îl înlocuiască la pauză.

Antrenorul ”cormoranilor” a dezvăluit că situaţia lui van Dijk e mai gravă decât se aştepta, iar în urma testelor medicale a reieşit că va absenta ”mai mult de lună”.

Lista accidentaţilor lui Liverpool 

  • Luis Diaz – accidentare la genunchi
  • Arthur Melo – accidentare musculară
  • Diogo Jota – accidentare la gambă
  • Roberto Firmino – accidentare la gambă
  • James Milner – accidentare la coapsă
  • Jordan Henderson – comoţie
  • Virgil van Dijk – accidentare la tendon

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele