Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Brighton şi Brentford s-au impus în două meciuri restanţă din Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21059651/1/bri.jpg

Brighton a învins pe teren propriu, scor 1-0, pe Crystal Palace, într-o restanţă din etapa a opta din Premier League. Într-o altă partidă restantă, dar din etapa a şaptea, Brentford s-a impus miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei Southampton, scor 2-0.

Pe Amex Stadium, din Brighton, echipa locală a înscris destul de repede, prin Solly March, în minutul 15, acesta fructificând o pasă excelentă a lui Kaoru Mitoma.

Până la final Crystal Palace nu a putut să egaleze şi Brighton s-a impus cu 1-0. Partida a contat pentru etapa a 8-a din Premier League.



Cu această victorie Brighton a urcat pe locul al şaptelea în clasament, cu 42 de puncte.

Brentford a învins la Southampton cu 2-0 prin reuşitele lui Ivan Toney, din minutul 32, şi a lui Yoane Wissa, din pasa lui Toney, în minutul 90+7. Brentford se află pe locul opt, cu 41 de puncte. Meciul s-a jucat în contul etapei a 7-a din Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele