Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20428837/1/245269109-4627479427315171-6402407592416287199-n.jpg

Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj a învins în deplasare, formaţia italiană Happy Casa Brindisi, scor 76-71 (30-29), în al doilea meci din grupa G a Basketball Champions League. Partida s-a văzut în exclusivitate pe Look Sport+

talienii au revenit în ultimul sfert şi au condus la şapte puncte, însă elevii lui Mihai Silvăşan au revenit miraculos în ultimele minute şi s-au impus cu 76-71. Ardelenii bifează a doua victorie în grupele Ligii Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate.

Principalii marcatori ai partidei au fost Perkins 19 puncte, Visconti 15, pentru gazde, respectiv Richard 24 şi Stipanovic 22, pentru U BT Cluj-Napoca.

Cealaltă partidă a grupei, între Darüşşafaka Basketbol şi Hapoel Holon, se va disputa miercuri.

La debutul în grupa G, campioana României a dispus, pe teren propriu, de turcii de la Darüşşafaka Basketbol, scor 66-60. După două runde, clujenii au 4 puncte şi conduc grupa G.

În runda următoare, U BT Cluj va evolua în deplasare cu Hapoel Holon, în 3 noiembrie.

U BT Cluj evoluează în premieră în grupele BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Ei au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri.

Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76

Final de meci - Sfert IV

Minutul 10: Victorie fabuloasă pentru ”U” BT Cluj-Napoca! Italienii au revenit în ultimul sfert şi au condus la şapte puncte, însă elevii lui Mihai Silvăşan au revenit miraculos în ultimele minute şi s-au impus cu 76-71. Ardelenii bifează a doua victorie în grupele Ligii Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate.

Sfert III

Minutul 10: Italienii mai reduc din diferenţă, dar ”U” BT intră în ultimul sfert cu un avans de şase puncte. Scorul este 47-41.

Minutul 5: Guzman scoate perfect la Hogure, care înscrie de la trei puncte. Echipa noastră se duce la 10 puncte avans pe tabelă.

 

Sfert II

Minutul 10: Prima parte a partidei a decurs perfect pentru campioana României, care intră la cabine cu un punct avans. Nu s-a marcat mult, diferenţa fiind făcută pe apărare. Scorul este 30-29.

Minutul 10: ”U” BT Cluj-Napoca termină primul sfert cu 3 puncte avantaj, scor 18-15.

Minutul 3: Campioana României are un start de meci perfect. Stipanovic se luptă cu adversarii şi marchează coş cu fault, însă ratează aruncarea liberă. ”U” BT conduce cu 6-5.

Minutul 1: A început partida din Italia! Ardelenii sunt susţinuţi de o micuţă galerie.

Sfertul I

-------------------------------------

U-BT Cluj a început cu o victorie grupa din Basketball Champions League. Campioana României a răpus-o pe Darüşşafaka, din Turcia, cu scorul de 66-60. Meciul s-a desfăşurat marţi, la BTarena, şi a putut fi urmărit tot în exclusivitate la Look Sport+.

”A fost un joc încâlcit din toate punctele de vedere. În primul sfert am avut 9 mingi pierdute. Parcă am jucat cu frâna de mână trasă. Pe parcurs ne-am revenit puţin şi ne-am luptat mult mai bine. Am avut faze reuşite în atac. Apărarea a făcut diferenţa, ne-am luptat foarte mult. Am învins această echipă la recuperări, ceea ce nu este puţin lucru. Ei sunt una dintre echipele puternice din Turcia.

Ţin să îl felicit pe Giordan Watson, el vine după un singur antrenament împreună cu echipa. Nu a mai jucat un meci oficial din luna iunie şi nici nu s-a mai antrenat din acea perioadă, decât individual. Ne-a dat 15 minute bune şi ne-a ajutat să învingem. Will Cherry nu şi-a trecut vizita medicală, are ceva probleme la inimă şi am fost nevoiţi să îl introducem pe Giordan în teren. A arătat caracter şi ne-a ajutat mult.

Eu nu o să caracterizez acest rezultat drept istoric. Ne bucurăm că suntem aici şi ne dorim să ne calificăm mai departe. Dacă ne mulţumim cu o singură victorie, nu vom reuşi să mergem mai departe. Ne bucurăm de baschetul din Champions League şi cred că am demonstrat că avem un cuvânt de spus în competiţie.”, declara, la finalul debutului în Liga Campionilor, antrenorul Mihai Silvăşan.

După prima etapă din Liga Campionilor la baschet masculin, grupa din care face parte şi campioana României arată în felul următor: 1) Hapoel Holon (Israel), GV: 88-61, 2 P 2) U-BT Cluj-Napoca, GV: 66-60, 2 P 3) Darüşşafaka (Turcia), GV: 60-66, 0 P 4) Brindisi (Italia), GV: 61-88, 0 P.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele