Ultima oră
VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start
Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4” Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4”
VIDEO | România - Serbia 19-13, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă! VIDEO | România - Serbia 19-13, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă!
”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj ”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj
Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă
Adrian Mutu, victorie de moral în prima ligă din Azerbaidjan Adrian Mutu, victorie de moral în prima ligă din Azerbaidjan

VIDEO | Burcă, la al patrulea eşec consecutiv în campionat fără gol marcat. ”Nu simt că acest grup are forţă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21331356/1/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-cupa-romaniei-betano-26-09-2023-1.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în deschiderea etapei a 11-a din Superligă. Reuşita gălăţenilor a venit după autogolul lui Neluţ Roşu.

Dinamo a bifat a şaptea înfrângere stagională şi, cu 8 puncte, se află pe locul 15 în Superligă.

Cunoscut pentru calmul său, Ovidiu Burcă şi-a ieşit din fire atunci când a fost întrebat despre o eventuală demisie.

”Este foarte îngrijorător, pentru că atunci când eşti la Dinamo şi pierzi patru meciuri la rând e un moment foarte greu. Ştiam că va fi greu, mă aşteptam totuşi că poate fi diferit. E foarte greu. Ştiam că Oţelul are un joc foarte direct, că sunt foarte agresivi pe mingea a doua, nu trebuia să intrăm în jocul lor.

Nu am avut calmitate, luciditate. Sunt meciuri din care învăţăm. Din păcate, s-au adunat înfrângerile. Ceea ce e cel mai important la o echipă, încrederea, din păcate, noi nu o avem.

(n.r. despre demisie) Nu mă mai întrebaţi, nu îmi mai puneţi întrebarea asta. Întotdeauna suntem presaţi, nu de anumiţi oameni, ci de rezultate, pentru că la Dinamo nu se acceptă înfrângerea.

Am spus de la început că e nevoie de puţin timp, dar timpul ăsta e limitat pentru antrenori. Meseria de antrenor e o meserie în care trăieşti de pe o zi pe alta”, a spus Burcă, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele