Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Căbuz, gafă mare în Chindia - FC Argeş 1-1. Portarul i-a permis lui Garita să înscrie cel mai uşor gol al carierei

FC Argeș Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20992318/1/2a.png


Chindia Târgovişte şi FC Argeş au remizat, scor 1-1, în direct la Prima Sport 1, iar minutul 55 al partidei de la Ploieşti a adus o gafă mare a portarului Căbuz, care i-a permis lui Garita să marcheze golul care avea să stabilească scorul final.
 
După o pasă în adâncime, în spatele celor doi fundaşi centrali, Garita a sprintat în stilul caracteristic pentru a pune presiune pe adversari, iar insistenţa avea să-i aducă al optulea gol stagional. Căbuz a ieşit la timp din poartă, dar, în locul unei degajări simple care să rezolve situaţia, portarul dâmboviţenilor s-a complicat inutil. A lovit mingea slab, direct în stoperul Corinus, iar Garita a profitat imediat şi şi-a trecut în cont al optulea gol stagional.
 

Avea să fie reuşita care stabilea scorul final, 1-1, după ce Neguţ deschisese scorul în minutul 42, din pasa lui Daniel Popa.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele