Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

VIDEO ǀ Cadiz – Barcelona 0-4! Meciul a fost oprit o oră, după ce un fan a suferit un infarct

Barcelona Publicat pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20855414/1/profimedia-0721473246.jpg

Barcelona s-a impus necruţător pe terenul formaţiei Cadiz, cu 4-0, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din La Liga, transmisă în direct de către Prima Sport 2 şi Prima 4K.

În minutul 55, Frenkie de Jong a deschis scorul pentru catalani.

Robert Lewandowski a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 65, ajungând astfel la al 6-lea gol în La Liga, unde este şi cel mai bun marcator.

În minutul 86, Fati şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor din pasa lui Lewandowski.

Acelaşi star polonez şi-a arătat altruismul şi în minutul 90 + 2, când Dembele a închis tabela cu golul de 4-0 pentru formaţia blaugrana.

În minutul 82, meciul a fost întrerupt timp de o oră pentru ca un suporter ce a suferit un infarct să poată fi îngrijit. Spectatorul a fost transportat la spital în stare stabilă.

În urma acestui rezultat, Barcelona adună 13 puncte din 5 jocuri şi trece pe primul loc cel puţin până la meciul Realului de duminică, de la 15:00, cu Mallorca.

Cadiz rămâne pe ultimul loc din La Liga, fiind singura echipă care nu a câştigat niciun punct în campionatul Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele