Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Cadiz – Real Madrid 0-2! ”Albii” au rezolvat meciul în 4 minute. Nacho şi Asensio, eroii madrilenilor

Real Madrid Publicat pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Cadiz, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Spaniei, transmis în direct de către Prima Sport 2.

Rezultatele partidelor de sâmbătă din LaLiga:

Villarreal – Valladolid 1-2

  • Au marcat: Capoue 74’ / Amallah 2’, El Yamiq 34’

Athletic Bilbao – Real Sociedad 2-0

  • A marcat: Inaki Williams 33’, 70’

Betis – Espanol 3-1

  • Au marcat: Perez 27’, Miranda 34’, Carvalho 69’ / Montes 48’

Cadiz – Real Madrid 0-2

  • Au marcat: Nacho 72’, Asensio 76’

Partidele Girona – Elche, Getafe – FC Barcelona, Atletico Madrid – Almeria şi Valencia – FC Sevilla se vor disputa duminică, iar confruntarea Celta Vigo – Real Mallorca va avea loc luni.


Informaţii înainte de meci:

Cadiz – Real Madrid, meci din runda a 29-a din LaLiga, e LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 22:00. Gazdele au învins runda trecută de campionat, iar formaţia din capitala Spaniei a înregistrat o înfrângere.

Cadiz a reuşit, meciul trecut, să bifeze prima victorie în LaLiga după patru meciuri în care a luat trei puncte, în urma a trei remize şi un eşec. Real Madrid a cedat pe teren propriu, cu Villarreal, scor 2-3.

Însă, Real a avut şi partida din Liga Campionilor cu Chelsea, turul sferturilor, în care s-a impus cu 2-0, pe teren propriu.

Înainte de startul etapei, Real e pe locul 2 în clasament, cu 59 de puncte, la 13 puncte de liderul Barcelona. Cadiz e pe locul 14 din 20 de echipe, cu 31 de puncte, cu patru puncte peste zona roşie a retrogradării.

Clasament LaLiga

 

 

 

 

Real Madrid sau PSG? Kylian Mbappe a luat decizia finală pentru viitorul său!

Eliminarea grupării PSG pentru al doilea an consecutiv din optimile Champions League a readus în spaţiul public discuţia despre posibila plecare a lui Kylian Mbappe de pe ”Parc des Princes”.

Starul francez mai are contractul valabil cu PSG până în vara anului 2024, iar preşedintele lui Real  Madrid, Florentino Perez, poate să înceapă calculele pentru a-şi îndelini marele vis: aducerea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu.

Totuşi, Mbappe continuă să se gândească pentru moment la câştigarea Champions League alături de Paris Saint-Germain.

”Sunt la PSG şi sunt sub contract. Următorul pas? Să câştigăm Champions League. Am ajuns deja în finală, în semifinale... am dat totul pentru a câştiga. Vreau să fac asta la PSG!”, a declarat Kylian Mbappe pentru emisiunea ”Tout le sport”.

202 goluri şi 96 de pase de gol a reuşit Kylian Mbappe (24 de ani) pentru PSG în 252 de meciuri oficiale. Mbappe este cel mai bun marcator din istoria parizienilor.

5 campionate a câştigat Kylian Mbappe în Ligue 1, dintre care 4 au fost cu PSG şi unul cu Monaco, echipa de la care a fost adus de parizieni pentru 180 de milioane de euro în vara anului 2018.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele