Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

VIDEO | Camora e mulţumit după egalul cu Young Boys Berna. "Echipa a făcut un joc aproape perfect din punct de vedere tactic"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20337995/1/rps4262.jpg

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Young Boys Berna, scor 1-1, în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, în direct pe Prima TV şi www.primaplay.ro. Campioana Elveţiei a egalat în minutul 90+3. Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, s-a declarat mulţumit de abordarea tactică a echipei sale şi a recunoscut că va urma un meci foarte greu la Berna.

Strategia cu trei fundaşi centrali adoptată de către Marius Şumudică i-a luat prin surprindere pe cei de la Young Boys Berna. Reuşita lui Cristi Manea din minutul 4, în urma unei lovituri libere, s-a potrivit de minune tacticii reactive pregătite de către campioana României. Young Boys Berna şi-a creat o singură ocazie importantă în prima repriză, în minutul 35, când Manea a intervenit excelent la şutul lui Elia.

Denis Alibec s-a accidentat în minutul 22, fiind înlocuit cu Alex Păun.

În repriza a doua, Young Boys Berna a controlat jocul, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 6-0 pentru elveţieni. După mai multe parade ale lui Arlauskis, oaspeţii au egalat în minutul 90+3, prin Sierro, care a urmărit o minge deviată în lateral de către portarul lituanian.

"Ştiam că va fi un meci foarte greu pentru noi. Din păcate, aproape la ultima fază a meciului am primit gol. Dar trebuie să fim realişti. Astăzi, echipa a făcut un joc aproape perfect din punct de vedere tactic, putem să facem asta şi în Elveţia. Mister (n.a. – Marius Şumudică) a văzut bine cum joacă adversarul, unde erau periculoşi, au jucători de viteză în faţă. Elia e un jucător foarte bun, are forţă, viteză.

E greu, dar se poate. Trebuie să ne gândim numai la Champions League, cât va fi posibil, trebuie să mergem cu acest gând la Berna.

Denis e un jucător important pentru noi, care ţine de minge, putea să facă diferenţa. Dar, din păcate, Denis s-a accidentat. Trebuie să fim un grup unit şi să încercăm să mergem mai departe. Trebuie să avem încredere până în ultima secundă", a spus Mario Camora.

Meciul retur Young Boys Berna – CFR Cluj este programat pe 10 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele