Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO ǀ Camora s-a accidentat şi sunt şanse să nu joace în primele meciuri din preliminariile EURO! Pe cine vrea să convoace Edi Iordănescu

Echipa nationala Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

România mai poate primi o lovitură după ce George Puşcaş s-a accidentat. Edi Iordănescu se vede pus în situaţia de a se gândi la o variantă pentru Mario Camora, care s-a accidentat în partida dintre CFR Cluj şi Rapid, scor 2-2, şi sunt şanse să nu mai fie prezent în lotul naţionalei pentru primele meciuri din preliminariile EURO.

E posibil ca fundaşul campioanei României să aibă ruptură, după cum Dan Petrescu a spus la finalul întâlnirii (”Nu ştiu ce are, ruptură, nu ştiu... a jucat puţin accidentat şi s-a văzut”), astfel că Iordănescu l-ar putea convoca, poate surprinzător, pe Raul Opruţ (25 de ani).

Conform GSP, Camora va merge azi la lotul naţional pentru a fi văzut de medici, iar dacă nu va putea juca în meciuri va fi înlocuit cu fotbalistul de la FC Hermannstadt.

George Puşcaş s-a accidentat şi el

Edi Iordănescu nu se poate baza pe George Puşcaş, care a resimţit dureri la genunchi sâmbătă, în meciul câştigat de Genoa cu 3-0 în faţa lui Brescia.

Atacantul nu a făcut deplasarea cu echipa italiană, astfel că sunt şanse foarte mici ca el să se alăture cantonamentului echipei naţionale. FRF a anunţat că selecţionerul României îl va înlocui pe Puşcaş cu Loius Munteanu, care fusese convocat la naţionala U21. Munteanu este coleg la Farul cu Alibec, iar acolo formează un ”duo” excelent.

4 goluri şi 5 assist-uri are Louis Munteanu în 18 meciuri în Superliga, în acest sezon.

"George Puşcaş s-a accidentat ieri, la echipa de club, şi nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naţionale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util şi astfel s-a renunţat la venirea lui în ţară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanţa fusese convocat la naţionala U21.

Staff-ul echipei naţionale îi urează lui George Puşcaş recuperare rapidă şi îl aşteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!", a notat FRF.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt