Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO | Căpitanul României, nemulţumit de remiza cu Irlanda de Nord. ”În meciurile astea trebuie să ai şi puţină inspiraţie”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21532969/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024.jpg

Echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Căpitanul României, Nicolae Stanciu s-a declarat dezamăgit de rezultat şi a punctat că singurul aspect pozitiv al remizei de vineri este că s-a prelungit seria de partide fără eşec.

”Rezultatul nu este cel pe care ni l-am dorit, jucând şi acasă, cu atât de mulţi fani. Nu am reuşit, dar am controlat majoritatea meciului. Nu am reuşit să avem mai multe ocazii, să fim mai atenţi în faţa porţii.

Vom avea timp să analizăm şi să vedem ce e de îmbunătăţit. Nu suntem mulţumiţi cu acest rezultat de egalitate. Singurul lucru îmbucurător este că am continuat seria meciurilor fără înfrângere.

În meciurile astea trebuie să ai şi puţină inspiraţie, puţin noroc în faţa porţii. Am dominat, am avut mingea la noi, nu s-a pus problema să suferim. Ne-a lipsit golul 2. Sper ca la următorul meci să fim şi mai concentraţi”
, a spus Stanciu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri