Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Care este starea lui Vlad Chiricheş după ce ”s-a rupt” la ultimul meci. Ce spune antrenorul lui Cremonese

Stranieri Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

Fundaşul român, Vlad Chiricheş, s-a accidentat în partida pe care Cremonese a jucat-o chiar contra celor de la Sassuolo. 

Internaţionalul român a acuzat dureri şi a fost nevoit să fie schimbat în minutul 35 al partidei. După un duel cu un adversar, românul a acuzat dureri şi s-a prăbuşit pe gazon. 

Medicii au intervenit imediat, iar internaţionalul român nu a mai putut continua meciul. 

După meci, Davide Ballardini, antrenorul lui Cremonese, a oferit mai multe declaraţii despre starea lui Vlad Chiricheş. El susţine că fundaşul urmează să fie evaluat în zilele următoare. 

”A simţit o durere musculară. Va fi evaluat în următoarele zile”, a transmis antrenorul lui Cremonese, potrivit TMW.

Serie A: Sassuolo - Cremonese, scor 3-2 

Echipa italiană Sassuolo a învins luni, pe teren propriu, formaţia Cremonese, scor 3-2, într-un meci al etapei a 25-a din Serie A. Românul Vlad Chiricheş a ieşit de pe teren accidentat.

Sassuolo a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Armand Lauriente (min. 26) şi Davide Frattesi (min. 41).

Antrenorul oaspeţilor, Davide Ballardini, l-a introdus pe teren în minutul 46 pe Cyriel Dessers, care mai întâi a redus din diferenţă în minutul 62, iar în minutul 83 a semnat golul egalizator.

Meciul s-a încheiat totuşi cu victoria gazdelor. Nedim Bajrami, intrat în joc în minutul 68, a înscris în minutul 90+2.

Fundaşul român al echipei Cremonese, Vlad Chiricheş, a ieşit de pe teren în minutul 35, el acuzând o accidentare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele