Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

VIDEO ǀ Carlo Ancelotti, omul-record: e primul antrenor care ia patru Ligi ale Campionilor. Reacţie după victoria din finala cu Liverpool: ”Cred că am meritat să câştigăm competiţia”

Real Madrid Publicat pe 29 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20722311/1/carlo-ancelotti.jpg

Carlo Ancelotti a devenit, sâmbătă seară, după finala Ligii Campionilor (Liverpool – Real Madrid 0-1) primul antrenor de patru ori câştigător al trofeului. Tehnicianul italian a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

Nu îmi vine să cred, am avut un sezon fantastic. A fost un meci dificil, dar până la urmă cred că am meritat să câştigăm competiţia. Suntem foarte fericiţi, ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om al recordurilor, dar am avut norocul să vin aici anul trecut şi să am un sezon fantastic.

Real Madrid este un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate şi caracter”, a declarat Carlo Ancelotti.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele