Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Cascadorii râsului. Şut, Dawa şi Edjouma, gafe ireale pe "Cluj Arena"

FCSB Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20905366/1/a2.png


Repriză de coşmar pentru FCSB pe "Cluj Arena", acolo unde erorile oamenilor din defensiva roş-albaştrilor le-au permis elevilor lui Eugen Neagoe să conducă cu 2-0 încă dinaintea pauzei. Adrian Şut a comis o greşeală impardonabilă în minutul 32 al meciului transmis de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro de la ora 21:00 şi l-a ajutat pe senegalezul Mammadou Thiam să deschidă scorul cu o execuţie foarte frumoasă. La câteva minute distanţă, Dawa şi Edjouma s-au întrecut în gafe, iar Ioan Filip a profitat şi a înscris pentru 2-0.
 
FCSB a încercat să plece cu construcţia de foarte de jos, Dawa i-a pasat lui Şut, iar închizătorul oaspeţilor a avut un moment de neînţeles. În loc să joace simplu, cu Dawa sau Târnovanu, Şut a ţinut de minge, apoi a cedat presiunii venite din partea lui Ovidiu Bic şi a pierdut balonul într-o zonă în care acest lucru nu e permis. Mingea a ajuns la Thiam, atacantul african a şutat cu dreptul la colţul lung, Târnovanu a atins balonul cu vârful degetelor, dar nu a putut bloca execuţia.
 

Dawa s-a făcut de râs, Edjouma l-a completat

 
În minutul 40, o altă fază inofensivă a gazdelor avea să se transforme, peste câteva secunde, în 2-0 pentru Universitatea Cluj. Presaj de Lorand Fulop, Joyskim Dawa a aşteptat o veşnicie până s-a hotărât să rezolve faza, apoi a degajat ciudat şi le-a oferit pur şi simplu un corner cadou jucătorilor gazdelor. A urmat o eroare a lui Tamm, care nu a putut respinge o centrare care îi era adresată lui Piţian, iar piesa de teatru a fost completată de o greşeală de amator a lui Edjouma. Mijlocaşul francez a adormit în preajma propriei porţi, nu a putut degaja mingea şi i-a pus-o pe tavă lui Ioan Filip, iar căpitanul Universităţii nu l-a iertat nici el pe Târnovanu şi a înscris cu un şut cu piciorul stâng, din apropiere. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele