Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

VIDEO | Ce eroare în apărarea lui Dortmund! Rodrigo de Paul profită şi marchează pentru Atletico Madrid

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21554743/2/profimedia-0863886138.jpg

Spectacolul din UEFA Champions League se vede în direct la Prima Sport! PSG - Barcelona şi Altetico Madrid - Borussia Dortmund se vor duela în manşa tur a sferturilor de finală.

Madrilenii au avut nevoie de doar 5 minute pentru a debloca tabela. Rodrigo de Paul a profitat de o serie de gafe în defensiva nemţilor şi a reluat cu un şut din carue.

Atletico Madrid vine după calificarea la penalty-uri împotriva liderului din Italia, Inter, după ce în tur a fost învinsă cu 1-0.  În Laliga, madrilenii nu au un sezon extraordinar şi se află abia pe locul 4, la 17 puncte de liderul Real şi 9 de Barcelona, care ocupă poziţia secundă.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund pleacă din postura de nefavorită în această dublă. Nemţii au eliminat în optimi pe PSV, după un rezultat de egalitate în tur şi o victorie cu 2-0 pe teren propriu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri